Jump to content
BulForum.com

3D animacii

Recommended Posts

"Ледена епоха" - няма втори,най-доброто от това което съм гледал...Други са "Чудовище ООД" , "Да откриеш Немо".Още не съм гледал "Невероятните" и "Шарк теил" и смятам най-скоро да го направя.

последното 3d аниме което ми направи огромно впечатление беше Kaena - препоръчвам го на всички почитатели на този жанр.

Tva deto ste go izbroili li sa 3D aniamci ? 3D animaci ne sa li deto se gledat s onezi ochila /"Shrek 3D"/ Ako sa animaci i az im se kefq na Bioncul i 2te Shrek Ice Age Nemo qki sa a i novoto Shark Tale ne otstupva.

Всичко на Pixar, Shrek 1 и 2, Ice Age, The Polar Express....

Задава се The Robots от създателите на Ice Age и CARS на Pixar

Има много велики 3D анимации(тези на пиксар),но аз се кефя много на Бионикъл и ще съм много доволен ако някой качи вториа филм.Скоро го мернах на ДВД в една видиотека до нас,ама не ми се дават 19.99лв за него.10х предварително,а за тези които не знаят какво е Бионикъл,вижте тук

Има много велики 3D анимации(тези на пиксар),но аз се кефя много на Бионикъл и ще съм много доволен ако някой качи вториа филм.Скоро го мернах на ДВД в една видиотека до нас,ама не ми се дават 19.99лв за него.10х предварително,а за тези които не знаят какво е Бионикъл,вижте тук

abe neka i igrata da ka4at 4e ne ba4ka.....ama tva mai e za "request"-vete

О, да не забравяме сериалите - Beast Wars, Beast Machines, Reboot, Spider-Man (novia), Shadow Riders, Roughnecks...

Мисля че забравяте първия пълнометражен 3D филм "Играта на играчките" (Toy Story) и неговото продължение. Спомням си даже че отидох да го гледам на кино. Бях зашеметен защото всичко без хората изглеждаше напълно истинско.

Е не пропуснах и "Final Fantasy - The Spirits Within" в който дори хората изглеждат истински (особенно главната героиня)

Иначе преди време при ровенията из warez.ru бях намерил една директория с къси анимации, доста от които бяха 3D. Някои просто трябва да се видят.

• 5 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...