MyOwnSummer Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Продавам: Cooler - GlacialTech Igloo 2510. Cooler'а все още се държи прилично, не "ръмжи" като се стартира компютъра! info - цена 5 лв. ------------------------------------------------------------------------------------------------- CD Case (чанта за дискове) побира 180 CD (толкова ми казаха като я купувах). Чантата е чисто нова, още си е в опаковката.Зелена е на цвят с ... някъв "воден капков" ефект (ако мога така да го нарека) - цена 12 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant9 Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Дай повече информация за кулъра. На колко оборота работи перката на вентилатора и каква температура поддържа при ненатоварен и натоварен рижим на процесора(какъв процесор използваш) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted February 2, 2005 Author Share Posted February 2, 2005 Дай повече информация за кулъра. На колко оборота работи перката на вентилатора и каква температура поддържа при ненатоварен и натоварен рижим на процесора(какъв процесор използваш) <{POST_SNAPBACK}> Инфо съм дал достатъчно! И снимки има и линк има, само трябва да четеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 мен ми харесва тая чантичка ама куулера повече ми трябва така че имам мерак да го купя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.