AlekS Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Хора имам проблем със Army Men: RTS.Не може да ми тръгне.Пускам Install.exe и почвам инсталирането.И записва, записва и изведнъж ми вади error - ErroProc.После има нещо записано в папката, в която съм задал да се записва.Както в инфото пише, трябва да пусна Setup.tab - извършва си работата... натискам да влизам в играта, зарежда съвсем малко и ме изкарва и пак error-ите са насреща.В инфото пишеше за някакъв крак ама никъде не намерих. Ако може да ми обясните как да си е подкарам, ще е добре.Една от любимите игри ми е тази. Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Виж дали всички рарове са окей (ако има .sfv файл ) . Ако не екстрактни играта (с Win Rar )вместо да я инсталираш . Дано така да стане .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted February 2, 2005 Author Share Posted February 2, 2005 Като е екстрактвам не ми се записва. Иначе и на стария ми комп беше същата работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Отвори Win Rar после от него избери всичките архиви и цъкни Extract . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.