Lestat Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Понеже съм фен на SKA-та, пък много малко хоря я слушат, моля давайте предложения за яки групи свирещи този стил.Аз лично най-много си падам по Ska-p.Ама тва сигурно е щото уча испански Очаквам вашите препоръки за най-добра групичка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 в момента слушам Dance Hall Crashers, иначе не слушам много ска .. пък специално Ska-p не ме кефят много, предпочитам някаква дърта ska. Тип Madness и The Specials ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zamoth Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 SKA to e iako za kuponi. Obiknoveno takava muzika puskame kato tria se dance-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Мии има една група тука май bio я е качвал Inspektor 7 те май са скинари и си свирят яко ска.Иначе на мен също ми харесват Ska-p, но много се дразня на тея лигавите Real Big Fish и разни такива. <{POST_SNAPBACK}> Дам RBF яко съкс....иначе има прилично много яки ска песни Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Аз ще бъде най-не-изненадващ...Sublime... Не знам ама като ми кажат Ска и се сещам за Sublime. Не съм им накакъв див фен или нещо такова но имат много хубави работи. Други такива групи весели които се сещам са The Mighty Mighty Bosstones, Less than Jake, Fishbone, Save Ferris Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Ами Sublime имат разни лека рапиращи работи дето хич не ги долюбвам но имат и супер-класики. Общо взето най-хубавият им албум според мен е Sublime '96. Почти само хубави работи и почти всички хубави са там... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Ами чуй малко MMB от тук !!!. Сега без да се правя на голям експерт Ska-та е на вълни ... незнам вече ги докараха до 5-та. Все пак който се интересува, може да си намери достатъчно информация из нета. На вареза има и Against All Authority - те са също доста брутални ... и специалната им песен ska sucks. хахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Offtopic/ Хмм.Името ан групата не е ли Inspecter 7 Не знам защо,но и в warez-a го пише Inspector 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Групата за която говориш действително се казва Inspecter 7 и е ска. Тази обаче която е качена на warez-a също толкова действително се казва Inspector 7 ама пък и не е ска... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Групата за която говориш действително се казва Inspecter 7 и е ска. Тази обаче която е качена на warez-a също толкова действително се казва Inspector 7 ама пък и не е ска... <{POST_SNAPBACK}> Тази група,качена на wareza си е точно Inspecter 7.Ето и доказателство Албума е същия,песните са същите обаче името-не .Както и да е няма да спорим повече,че ша осерем темата допълнително. Edit: В папката с песните я има и обложката на албума.Ще видиш,че и на нея пише Inspecter 7 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Прав си. Грешката е моя. И тя произтича от това че направих справка в Allmusic и излезе че има две такива групи с двете различни имена. Само че проверих албумите само на Inspector 7 и там имаше албум от 97ма наречен The Infamous. Само дето това е някаква грешка щото няма track list нито обложка нито нищо. А пък не погледнах за Inspecter 7 чийто албум всъщност е The Infamous... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 СКА е супер яко! Не съм много навътре в групите и тн. Мене и Уикеда си ме кефят! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EO-Fena Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Уикеда са добри в СКА-то.Някога им се кефех... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.