Jump to content
BulForum.com

Sapphire Radeon 9550

Recommended Posts

Predi 3 dena si kupih Sapphire Radeon 9550 128mb/128bit VIVO

Problema e 4e kato pusna da kep4vam ne6to i dolu imam edna tanka liniq koqto igrae! :angry1

Po vreme na Preview sa6to q ima.Ima i pri vsqkakav software!

Prednata mi karta mi be6e GB Radeon 9200 128mb/128bit VIVO...pri neq be6e sa6toto-preglatnah go....no sega kato si vzemah nova i se nadqvah da ne e taka!

Nqkoi znae li ne6to po vaprosa???molq pomognete mi!!! :cry :cry :cry :unsure:

Нещо явно серията не е читава. И аз си купих същата преди десетина дена и същата работа. Записах три-четири часа видео и след това се скапа. Изпробвах всички възможни драйвъри, кабели и все тая. Ще ходя да е връщам, и те съветвам и ти да ходиш, ако не ти се е оправила.

• 4 weeks later...

narode pomagai:)

Imam Sapphire Radeon 9550 VIVO ova4e izhodite mi otkazaha.Nito S-a raboti nito Composit-a!!!!!

Smenqh draiveri-ne stana!

Ne e i ot kabela testvah go!

Daite mi predlojeniq kakvo da pravq

P.S.kartata e v garancia o6te!!

narode pomagai:)

Imam Sapphire Radeon 9550 VIVO ova4e izhodite mi otkazaha.Nito S-a raboti nito Composit-a!!!!!

Smenqh draiveri-ne stana!

Ne e i ot kabela testvah go!

Daite mi predlojeniq kakvo da pravq

Ами ти сам си си отговорил ве , дайствай !:)

гаранцията на tvout важи само една седмица

sorry

е как само една седмица и то за част от картата ве?

тя гаранцията си е за целия продукт! иди им дигни скандал. баси аман от тарикатски фирми.

тя гаранцията си е за целия продукт! иди им дигни скандал. баси аман от тарикатски фирми.

а те какво са ти виновни ?

като си я изгорил сал !

не всеки знае че при пуснато пц

не се бара кабела на tvout

Поне в Ера е така , аз бях като гръмнат като го разбрах :angry: :angry1

не искам да споря с вас а и не е мой проблем, но според мен гаранцията си касае целия продукт, пък ако ще търговеца колкото си иска да ми увърта. най-обичам ей такива измислени причини за необслужване на гаранция. кат са толкоз отворени че не е трябвало да пипаш ТВаута при включено ПЦ да са ти дали упътване за употреба на продукта на български език? защото за задължени да ги на*БИБИП*ам и тарикатите.

съжалявам че не мога да помогна с идеи от техническа гледна точка за ремонт в стил "направи си сам" какъвто виждам че искаш да правиш. спирам да говоря по темата защото ще взема да се олея с офтопиците. успех в поправката и дано намериш начин.

Да не би да не си мушнал кабелите в правилните чинчове, че те са четири. Има едни стрелкички на чинчовете разгледай ги - червените са за входа, а зелените за изхода. Пробвай.

И аз имам същата, на петия ми се скапа видео входа - отказа да приема в PAL сигнал. Върнах е, и ми дадоха нова и засега си работи всичко нормално.

а те какво са ти виновни ?

като си я изгорил сал !

не всеки знае че при пуснато пц

не се бара кабела на tvout

Какви са тези глупости ве ,това да не е цяла конфигурация ве как така за ТВ-аута една седмица а за картата година !

отде го измислихте тва пък ?

Какви са тези глупости ве ,това да не е цяла конфигурация ве как така за ТВ-аута една седмица  а за картата година !

отде го измислихте тва пък ?

Ами верно е.Преди седмица си зех HDD от Ерата и в гаранционната карта го пише това за TV-Out-a на видеокартите.Явно човек трябва да си отваря очите и да чете :bgrin:

ок де, не може ли да е нещо от монитора, щом и на предната карта го е имало, и го има и на тая.

Има един софтуер Нокиа.. нещо си беше за тестване на монитора,

пробвай с него ....

Аз съм Radeon 9200/128/vivo na Gigabyte повече от две години. Най-добре ми кепчва с ОРИГИНАЛНИТЕ драйвери, които вървят с картата. А относно прослувутата линия може да е от излъчването/кабелната ( не си ли обръщал внимание къде са ти логотата на програмите на ТВ-то и на монитора :) ). Аз имам линия само на някои студийни предавания ( бтв- сблъсък например).

А относно изгорели входове и изходи ..... :sayjin :punk :confused горил съм само входове на 3 -4 телевизора :sayjin до някъде спасението е в масите на кутията, сплитера за кабелната и усилватели/ресивъри и тем подобни истории. Опъвате жици до всяко едно от тях за изравнияване на потенциалите, че иначе брумове шумове в картина и звук... :angry:

Да чукам на дърво да не си изгоря входовете... :sayjin :punk

P.S. И зависи с какво кепчваш?!!? При мен най-добре е с адоб пемиер... ама пък най-лесно и относително добро е с Ati/MMC

И виж какво пишат братята руснаци :) radeon.ru

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...