SpeedMaster Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Predi 3 dena si kupih Sapphire Radeon 9550 128mb/128bit VIVO Problema e 4e kato pusna da kep4vam ne6to i dolu imam edna tanka liniq koqto igrae! Po vreme na Preview sa6to q ima.Ima i pri vsqkakav software! Prednata mi karta mi be6e GB Radeon 9200 128mb/128bit VIVO...pri neq be6e sa6toto-preglatnah go....no sega kato si vzemah nova i se nadqvah da ne e taka! Nqkoi znae li ne6to po vaprosa???molq pomognete mi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Драйверите на картата ,монитора ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caveman Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Нещо явно серията не е читава. И аз си купих същата преди десетина дена и същата работа. Записах три-четири часа видео и след това се скапа. Изпробвах всички възможни драйвъри, кабели и все тая. Ще ходя да е връщам, и те съветвам и ти да ходиш, ако не ти се е оправила. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hameleon Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Драйверите на картата ,монитора ? <{POST_SNAPBACK}> на картата драйверите да, обаче на монитора Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 на картата драйверите да, обаче на монитора <{POST_SNAPBACK}> Ми де да знам щом на старата карта му е правило така.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpeedMaster Posted March 6, 2005 Author Share Posted March 6, 2005 narode pomagai:) Imam Sapphire Radeon 9550 VIVO ova4e izhodite mi otkazaha.Nito S-a raboti nito Composit-a!!!!! Smenqh draiveri-ne stana! Ne e i ot kabela testvah go! Daite mi predlojeniq kakvo da pravq P.S.kartata e v garancia o6te!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 narode pomagai:) Imam Sapphire Radeon 9550 VIVO ova4e izhodite mi otkazaha.Nito S-a raboti nito Composit-a!!!!! Smenqh draiveri-ne stana! Ne e i ot kabela testvah go! Daite mi predlojeniq kakvo da pravq P.S.kartata e v garancia o6te!! <{POST_SNAPBACK}> Ами ти сам си си отговорил ве , дайствай ! P.S.kartata e v garancia o6te!! <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 гаранцията на tvout важи само една седмица sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 гаранцията на tvout важи само една седмицаsorry <{POST_SNAPBACK}> е как само една седмица и то за част от картата ве? тя гаранцията си е за целия продукт! иди им дигни скандал. баси аман от тарикатски фирми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 е как само една седмица и то за част от картата ве? тя гаранцията си е за целия продукт! иди им дигни скандал. баси аман от тарикатски фирми. <{POST_SNAPBACK}> а те какво са ти виновни ? като си я изгорил сал ! не всеки знае че при пуснато пц не се бара кабела на tvout Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 е как само една седмица и то за част от картата ве? тя гаранцията си е за целия продукт! иди им дигни скандал. баси аман от тарикатски фирми. <{POST_SNAPBACK}> Поне в Ера е така , аз бях като гръмнат като го разбрах Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgi_bg Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Поне в Ера е така , аз бях като гръмнат като го разбрах <{POST_SNAPBACK}> Naistina zavisi ot magazina ot koito e vzeta. No bi triabvalo da e chialostna garancia Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 не искам да споря с вас а и не е мой проблем, но според мен гаранцията си касае целия продукт, пък ако ще търговеца колкото си иска да ми увърта. най-обичам ей такива измислени причини за необслужване на гаранция. кат са толкоз отворени че не е трябвало да пипаш ТВаута при включено ПЦ да са ти дали упътване за употреба на продукта на български език? защото за задължени да ги на*БИБИП*ам и тарикатите. съжалявам че не мога да помогна с идеи от техническа гледна точка за ремонт в стил "направи си сам" какъвто виждам че искаш да правиш. спирам да говоря по темата защото ще взема да се олея с офтопиците. успех в поправката и дано намериш начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caveman Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Да не би да не си мушнал кабелите в правилните чинчове, че те са четири. Има едни стрелкички на чинчовете разгледай ги - червените са за входа, а зелените за изхода. Пробвай. И аз имам същата, на петия ми се скапа видео входа - отказа да приема в PAL сигнал. Върнах е, и ми дадоха нова и засега си работи всичко нормално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 а те какво са ти виновни ?като си я изгорил сал ! не всеки знае че при пуснато пц не се бара кабела на tvout <{POST_SNAPBACK}> Какви са тези глупости ве ,това да не е цяла конфигурация ве как така за ТВ-аута една седмица а за картата година ! отде го измислихте тва пък ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Какви са тези глупости ве ,това да не е цяла конфигурация ве как така за ТВ-аута една седмица а за картата година ! отде го измислихте тва пък ? <{POST_SNAPBACK}> Ами верно е.Преди седмица си зех HDD от Ерата и в гаранционната карта го пише това за TV-Out-a на видеокартите.Явно човек трябва да си отваря очите и да чете Link to comment Share on other sites More sharing options...
mnogoznaiko Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 ок де, не може ли да е нещо от монитора, щом и на предната карта го е имало, и го има и на тая. Има един софтуер Нокиа.. нещо си беше за тестване на монитора, пробвай с него .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pencho Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Аз съм Radeon 9200/128/vivo na Gigabyte повече от две години. Най-добре ми кепчва с ОРИГИНАЛНИТЕ драйвери, които вървят с картата. А относно прослувутата линия може да е от излъчването/кабелната ( не си ли обръщал внимание къде са ти логотата на програмите на ТВ-то и на монитора ). Аз имам линия само на някои студийни предавания ( бтв- сблъсък например). А относно изгорели входове и изходи ..... горил съм само входове на 3 -4 телевизора до някъде спасението е в масите на кутията, сплитера за кабелната и усилватели/ресивъри и тем подобни истории. Опъвате жици до всяко едно от тях за изравнияване на потенциалите, че иначе брумове шумове в картина и звук... Да чукам на дърво да не си изгоря входовете... P.S. И зависи с какво кепчваш?!!? При мен най-добре е с адоб пемиер... ама пък най-лесно и относително добро е с Ati/MMC И виж какво пишат братята руснаци radeon.ru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.