aigner Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 pi4ove mn 6a va uvajavam ako mi namerite edna pesen. tq e ot filma ''Cool As Ice'' (nqma q v saund traka estestveno) kazva se ''Dance to the rhythm'' (mojete da q 4uete na 15:30 ot na4aloto na vtoriq disk) may ne e na Vanilla Ice ama moje i da e nedova neznam. az namerih edna koqto e tehno variant i e super tupa. PI4OVE NAMERETE Q MOLQ VI SA MNOGO!!! samo 6te pomolq da mi ptratite otgovor na maila(s_l_a_v_i_@mail.bg) 6tot mi sa svalq avtomati4no na harda i nqma da mi sa nalaga da proverqvam vsekidnevno. samo edil link na po6tata. MOLQ VI SA <I NAY VE4E SORRY ZA PREDNI POST NOV SAM O6TE> Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Лошо няма, всички сме били нови... Като си нов прочети това: http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=2383&st=0 заявки се дават където му е мястото, не където на теб ти скимне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.