Alukard Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Помогнете моля Искам да сваля някои неща дето само там се намират Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 с ДСС Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Охххх,Пенев,диване малко! Не бих се учудил ако затрият темата поради неясно заглавие и малко информация.Да беше обяснил поне,че искаш да даунлоадваш определени файлове през mIRC от даден URL.Хем ти обясних как става,и пак!Е няма да се научиш и това си е Пък и как хората да ти помогнат като не си им обяснил проблема,а?Как?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted February 3, 2005 Author Share Posted February 3, 2005 Така както скъпия ми приятел по идиотизъм ме сряза искам да свалиам архивирани фаилове.С формати зип,рар и така нататък. ПОвече инфо не мога да дам поради простата причина че и понятие си нямам за кво става дума само знам 1е е вазможно Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Първо трябва да ти е ясно от къде ще ги сваляш !?? След това да ти е ясно какво горе долу представлява file server изграден през irc. Най-често това са някакви тъпи mirc scripts. Едната част се прави DCC chat с тях и след това се броузва файловата система, друга част имат file list - дърпаш го и си теглиш това което искаш чрез команда. Една голяма част са XDCC сървъри, те си имат разни команди виж тук. Ако имаш въпроси ме намери на icq, ще ти обясня още. Но трябва да ти е ясно от къде ще сваляш ... а на теб май не ти е :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Владко трябваше да ме попиташ.Щеше да дойдеш до нас да ти обясня.Така ако не ти е показано,няма как да разбереш много.Свържи се с мен и ще се уговорим за по нататък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted February 3, 2005 Author Share Posted February 3, 2005 OK blagodarsko za pomo6ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.