golqmhaker Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Здравейте! Искам да ви помоля да ми кажете някъква марка дискмен, ако може и характеристика да дадете. Благодаря за предложенията предвърително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom_05 Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Emi az ti predlagam SONY az sam si kupil i sam mnogo dovolen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted February 2, 2005 Author Share Posted February 2, 2005 Emi az ti predlagam SONY az sam si kupil i sam mnogo dovolen. <{POST_SNAPBACK}> Нещо няква характеристига можеш ли да дадеш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 AIVA XP-ZV77D Невероятно доволен съм от този модел. Чете id3v1, има си дистанционно, хубав анти-шок и тн... Все пак това е сравнително скъпа покупка. В счлуай, че търсиш нещо по-евтино: Panasonic SL-SX428 Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted February 2, 2005 Author Share Posted February 2, 2005 Търся нещо, което да чете mp3. Всичко друго вие го преценете,ама на мен ми трябва това най-важно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Търся нещо, което да чете mp3. Всичко друго вие го преценете,ама на мен ми трябва това най-важно! <{POST_SNAPBACK}> Еми моделите, които аз съм ти посочил четат MP3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted February 2, 2005 Author Share Posted February 2, 2005 Айде сега кажете тея модели откъде мога да ги взема. Къде ги продават? Трябва ми нещо, което да чете мп3. Тези модели са хубави, но ми трябва нещо до 100-110 лв. 10х ЕДИТ:Панасоника го отпиши,защото баща ми си беше взел камера Панасоник и се развали 1 седмица след като изтече гаранцията. Така че без Панасоници, защото ся не иска нищо в къщи ,което да е Панасоник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Айде сега кажете тея модели откъде мога да ги взема. Къде ги продават? Трябва ми нещо, което да чете мп3. Тези модели са хубави, но ми трябва нещо до 100-110 лв.10х ЕДИТ:Панасоника го отпиши,защото баща ми си беше взел камера Панасоник и се развали 1 седмица след като изтече гаранцията. Така че без Панасоници, защото ся не иска нищо в къщи ,което да е Панасоник. <{POST_SNAPBACK}> Заради нещо такова не трябва да слагаш сичко що е панасоник под общ знаменател, аз имам CD-player панасоник от 3-4години вече и нямам никакви проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted February 2, 2005 Author Share Posted February 2, 2005 Препоръчайте ми, ако може някъв магазин, ако може да разгелдам. Да видя моделите и отделните характеристики и да преценя. Може би трябва да отида в Метро;Технополис или Техномаркет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Препоръчайте ми, ако може някъв магазин, ако може да разгелдам. Да видя моделите и отделните характеристики и да преценя. Може би трябва да отида в Метро;Технополис или Техномаркет. <{POST_SNAPBACK}> Иди в Техно Маркет и Технополис, или виж в саитовете им. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkaims Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 в техномаркет! има много модели на Samsung или Philips, взимай нещо и се кефи! http://www.kkelectronics.com/product_detai...uct_id=00002359 , eto towa e qko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkaims Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 no za twojta suma: http://www.kkelectronics.com/product_detai...uct_id=09010059 vzimai i ne se 4udi , no znai 4e ne e koi znae kakvo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mu3epHuK Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Аз имам Philips EXP320 и става, пък и е евтин - беше 140 лв миналата година, значи сега ще да е по-малко. Чете ID3 tag-ове, добър антишок. Ама внимавай с гаранцията, че моят се скапа и не можаха да го оправят в сервиза, та чаках 3 месеца да го сменят. Сега работи безпроблемно де. ПП: От Техномаркет съм го взимал. #изроди# Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 no za twojta suma:http://www.kkelectronics.com/product_detai...uct_id=09010059 vzimai i ne se 4udi , no znai 4e ne e koi znae kakvo... <{POST_SNAPBACK}> Точно това препоръчах. И да ти кажа какво значи "кой знае какво" ? Аз лично единствения недостатък, който виждам е липсата на дистанционно и изписването на тага. Има си еквилайзер, S-XBS, S-XBS+... Модела е добър за тази цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Aз пък бих ти препоръчал Pine (като марка)! Имам 1 такъв дискмен , които чете мп3-ки . Вече е на 2 годинки и съм нямал абсолютно никакви проблеми с него. сега по празниците не6то отакзше да чете някакви китайски RW-та , но има някакви спрейове за почистване на окото на четача така че се га си работи отново и си чете всичко ! За 2 години е падал поне 5 пъти от височина над 1.5 метра и жсе още му няма нищо .Много съм доволен! А и дизайнът му е хубав ! Както казах в момента немога да ти кажа какъв е модела но има : 240секунди антишок чете id3-таговете на песничките дисплея му е 4/5 реда има екулайзер джойстик Единствена мизерия която прави е че много бързо "обработва" батериите като е с включен антишок за 1 ч. и 30 мин. нови батерии тошиба отиват в коша . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.