4i4iba Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Изтеглих си играта ама не мога да рзбера с кои диск се играе слагам ги всичките и на всички ми пише да поставя коректния ром само на 1вия ми пише че са открити cd/dvd устроиства и ми казва да ги махна и тогава да рестартна играта.Махнах ги ама пак същото моля HELP pls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Изтеглих си играта ама не мога да рзбера с кои диск се играе слагам ги всичките и на всички ми пише да поставя коректния ром само на 1вия ми пишече са открити cd/dvd устроиства и ми казва да ги махна и тогава да рестартна играта.Махнах ги ама пак същото моля HELP pls. <{POST_SNAPBACK}> Някъв крак слагал ли си?Мисля,че там ти е проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4i4iba Posted February 2, 2005 Author Share Posted February 2, 2005 Човек на къде без крак? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom_05 Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Crack4e moy 4ovek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4i4iba Posted February 2, 2005 Author Share Posted February 2, 2005 Мда сега тегля друг крак дано се оправят нещата Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 http://www.warez.ru/invision/index.php?sho...1&hl=the+sims+2 Ще пишеш пак свободно, когато се научиш първо да търсиш, после да пускаш теми. До тогава - на режим. Каза ти се няколко пъти да търсиш - не ебаваш. Хубаво... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.