beku Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Става въпрос за следните неща: Mb Acorp 6Via/ZX85 Cpu Celeron 400Mhz Ram 128Mb Pc133 Hdd 2Gb Quantum Fireball Vc Trident 1Mb (може и със Trident 3D 4mb) Lan Acorp L-970N Fdd 1,44 Case AT Keyboard Mouse Цена 120лв. И: Mb Tomato/Zida Create Lx-At (slot 1) Cpu 466mhz sok. 370 с преходник Hdd 6Gb Quantum Fireball Ram 128Mb Pc133 Vc S3 Virge (може и със S3 Trio64V2/DX 2Мб или S3 Trio 3d 4m) Lan Acorp L-970N Usb Modem Rockwell int. Cd Fdd 1,44 Case AT Keyboard Mouse Цена 160лв. И двете машини може да се окомплектоват с 256Mb Ram за цената каква ще стане с 256 още не съм решил. Също така може за 5-10лв. да добавя и някакъв (доста смотан) 14'' монитор. Всичко е при мен, който иска може да дойде да пробва и тогава да говорим за някакви други цени. Машинките са били в офис и нямат абсолютно никакви проблеми. Просто взимаме "нещо по така". По-нататък ще има и други компчета, както и някой друг чарк, ако остане. Не се продават на части, защото не ми се занимава! За въпроси : ПМ, Тук, на beku@abv.bg, ICQ, MSN, Yahoo Messenger, GSM ще дам на по сериозните, а на най-сериозните и БТК! П.С. Ако има желаещи и за двете машини цената естествено ще е много надоло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted February 3, 2005 Author Share Posted February 3, 2005 Поради "прекалено големия интерес" малка промяна Става въпрос за следните неща:Mb Acorp 6Via/ZX85 Cpu Celeron 400Mhz Ram 128Mb Pc133 Hdd 2Gb Quantum Fireball Vc Trident 3D 4mb Lan Acorp L-970N Fdd 1,44 Case AT Keyboard Mouse Цена 110лв. И: Mb Tomato/Zida Create Lx-At (slot 1) Cpu 466mhz sok. 370 с преходник Hdd 6Gb Quantum Fireball Ram 128Mb Pc133 Vc S3 Trio 3d 4m Lan Acorp L-970N Usb Modem Rockwell int. Cd Fdd 1,44 Case AT Keyboard Mouse Цена 140лв. И двете машини може да се окомплектоват с 256Mb Ram за цената стане с 15лв нагоре. Също така може за 5-10лв. да добавя и някакъв (доста смотан) 14'' монитор. Всичко е при мен, който иска може да дойде да пробва и тогава да говорим за някакви други цени. Машинките са били в офис и нямат абсолютно никакви проблеми. Просто взимаме "нещо по така". По-нататък ще има и други компчета, както и някой друг чарк, ако остане. Не се продават на части, защото не ми се занимава! За въпроси : ПМ, Тук, на beku@abv.bg, ICQ, MSN, Yahoo Messenger, GSM ще дам на по сериозните, а на най-сериозните и БТК! П.С. Ако има желаещи и за двете машини цената естествено ще е много надоло. <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pyve Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Колко искаш само за RAM'а? Ram 128Mb Pc133 тва 2х64 или 1х128МВ е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted February 4, 2005 Author Share Posted February 4, 2005 Айде народе в промоция сме цените са вече за първото компче 100лв. и за второто 135лв. А ако някой реши да вземе и двете голяма отстъпка! П.С. Ако някой има и минимален интерес да казва защото съм ги спазарил и двата за 230лв с 14'' мониторчета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BapBapuHaT Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Imam interes za 2-qt, no bi li mi kazal cena bez wideoto, lan, cd-rom i zwuka? Ne mi trqbwa monitor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted February 5, 2005 Author Share Posted February 5, 2005 Имам човек, който иска да ги вземе и двата, до утре вечер ще кажа дали все още се продават! Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted February 6, 2005 Author Share Posted February 6, 2005 Замразявам цените, с потенциалния купувач за сега не мога да се свържа, така че още се продават! П.С. 1 Има една новост този, който вземе някое от пс-та сега вече ще може смени процесора, на което и да е от двете компчета, със селерон 633/128/66 само за 5лв. П.С. 2 Забравил съм да кажа това са цени със смотани 14'' монитори, доакто не продам мониторите, не е задължително да с вземе монитор, обаче! Цената ще е леко надоло без монитор! П.С. 3 Ако някой се интересува от продажба на части да пита на ЛС, за да мога да му обърна внимание! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.