Jump to content
BulForum.com

Xiah Online

JeyDee

Recommended Posts

Tazi igra mi prili4a na World Of Warcraf e ne e 4ak tolkova qko napravena.

Ta interesuva me dali nqkoi q igrae i ako ima po naprednali igra4i da kajat kak se pravi party guild i takiva raboti 4e samo tova ne mojah da shvana ot igrata.

Като си направя акаунта всичко правя там-номера,пароли... и накрая в играта-This is not a ********** account :confused :angry1 :sick

mi izvinqvaite 4e ne sum pisal za toq problem shtoto i az taka sa motah baq vreme

cqlata rabota e tam kadeto si pishete e-maila do nego ima CHECK EMAIL.kogato go natisnete izpisva da vuvedete kod za da potvurdite registraciqta tozi kod vi se izprashta na e-maila avtomati4no kogato natisnete CHECK EMAIL.

I da vi kaja stranno zashto no na mail.bg ne mojeh da polu4a toq kod kogato napisah e-maila si v yahoo.com si4ko beshe 6. Mi tva e vuvejdate koda i ostava samo da natisnete Confirm

• 2 weeks later...

Install-нах игрицата влезнах си в акаунта и дорук всичко точно....само че там кадето тря да има menu или някви букви,а и на инвентара ми дава размазано :confused :confused :confused Някой да знае как да оправя тоя проблем?! :blink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...