Jump to content
BulForum.com

Problem sas statrtiraneto na Red Hat 9

Zero Cool

Recommended Posts

Znachi za parvi pat instaliram Linux i tova e Red Hat. Instalaciata mina dobre . Problemat e v tova che kato tragne da se startira minava prez vsichki proverki na hardware i t.n. i izvednaj mi se poiaviava sin ekran sas slednoto saobshtenie: "I cannot start the X server (yourgraphical interface).It is likely that it is not set up correctly... " i mi pokazva niakakav logfile i sled tova me pita dali iskam da go premahne (disable) za momenta. I do tam posle mi dava username i password no tai kato nz za kakvo stava vapros ne moga da napravia nishto poveche. Shte sam mnogo blagodaren ako niakoi mi obiasni po podrobno kakvo moje da se napravi po problema ili shte traibva da preinstaliram Linux-a na novo. :unsure:

Недей го преинсталира, а просто боотни през диска и пусни да се ъпдейтне системата като избереш всички пакети, които са свързани с Х-а, КДЕ и Гном ако ще го ползваш. Никакъв не е проблема после да махнеш излишното, разбира след като си сигурен кое точно е излишното :)

Недей го преинсталира, а просто боотни през диска и пусни да се ъпдейтне системата като избереш всички пакети, които са свързани с Х-а, КДЕ и Гном ако ще го ползваш. Никакъв не е проблема после да махнеш излишното, разбира след като си сигурен кое точно е излишното :)

Ami opravi se mislia che e bilo ot driverite zashtoto gi biah zadal pri instalciata drugi ne otgovariashti na tochnia model na monitora i videoto. Vse pak blagodaria za saveta KILLERINCHO.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...