shushko Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Zdravo na vsi4ki poiavi mi se slednia problem moje bi malkia si e igral predi vsi4ko be6e normalno no sega na tv -to mi dava 4erno bialo a na monitora si e tzevtno kak da si go opravia pak help Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 ne 4e razbrah problema ama kakav ti e televizora? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Zdravo na vsi4ki poiavi mi se slednia problem moje bi malkia si e igral predi vsi4ko be6e normalno no sega na tv -to mi dava 4erno bialo a na monitora si e tzevtno kak da si go opravia pak help <{POST_SNAPBACK}> виж кви системи ти поддържа картата! трябва да има настройки за pal secam ntsc и така нататък. пробвай различните варианти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 E tva ne e li za hardware ili win appz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 aaa ve4e shvanah kakav e problema zna4i ili video kartata ili nelevizora sase precakali za6toto na edin fr. sa mu ne syvmestimi i na TV mu dava 4erno-bqlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
shushko Posted February 5, 2005 Author Share Posted February 5, 2005 Iavno e ot nastroikite na video kartata N vidia mx 4000 niakopi znae li kak i kakvo triabva da i nastroia . probvah s drug telivizor sa6tata rabota na monitora cvetno na TV to 4erno biala kartina Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Kakto kaza Idler temata ne e za tuka ama samo moga da ti kaja che se opravq ot driverite na Nvidia ima si nastroiki moje da porazchovurkash. Izvinqvam se ne vidqh che veche ima tema v Win Appz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.