sMARTBomber Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 хахах това ми хареса... абе недейте така, че в боя кантар няма ... има фафли, които се бият като ниджи Ами в случая на Нинджа-Вафли им набиха кантара в дупарата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Много хубави филмчета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Хаха супер сте ми смешни тея, дето говорите, че не можел да се бие!Ако го бяхте виждали и в други филмчета, а не само в тези 35 секунди щяхте да знаете, че е супер изрод.И според мен се бие супер честно!Дори не рита ония, дето е паднал. edit:а и пичовете може да не са като него, но да ви видим вас как смелвате дори двама от тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 ай филмчетата са луди, не всички, но повечето ми харесаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Тия клипчета като ги гледах се насрах от смях. Това с мечката, и котките бяха къртачи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Доста добри филмчета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turanagasan Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Всеки който разбира ще види че този си няма понятие от бой.Или е наредена работата или е изкарал голям късмет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Всеки който разбира ще види че този си няма понятие от бой.Или е наредена работата или е изкарал голям късмет. <{POST_SNAPBACK}> Айде големите биячи дето се изкарахте!Аз ви питам дали вие, дето разбирате сте в състояние да набиете дори двама от тези?! edit:а тази тема не е ли за videos? blo0d_master дам мнгого се заяждам!А не мислиш ли, че ако беше там щеше да е по-удобно?Лично аз не влизах в темата, докато един приятел нe ми каза, че всъщност в нея има филмчета.Не ми пука дали са заяждам, приемай го както искаш!Но темата пак казвам според мен е за videos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted February 4, 2005 Author Share Posted February 4, 2005 edit:а тази тема не е ли за videos? <{POST_SNAPBACK}> не пропускаш да се заядеш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turanagasan Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Айде големите биячи дето се изкарахте!Аз ви питам дали вие, дето разбирате сте в състояние да набиете дори двама от тези?!edit:а тази тема не е ли за videos? blo0d_master дам мнгого се заяждам!А не мислиш ли, че ако беше там щеше да е по-удобно?Лично аз не влизах в темата, докато един приятел нe ми каза, че всъщност в нея има филмчета.Не ми пука дали са заяждам, приемай го както искаш!Но темата пак казвам според мен е за videos. <{POST_SNAPBACK}> Както е казано на бой и е.... кантар няма ама онзи смешник ще го спукам от бой гаранция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted February 4, 2005 Author Share Posted February 4, 2005 blo0d_master дам мнгого се заяждам!А не мислиш ли, че ако беше там щеше да е по-удобно?Лично аз не влизах в темата, докато един приятел нe ми каза, че всъщност в нея има филмчета.Не ми пука дали са заяждам, приемай го както искаш!Но темата пак казвам според мен е за videos. <{POST_SNAPBACK}> да, признавам че съм сбъркал и че е за Videos , ама ти недей много да зяпаш и да се заяжваш тука из форумите да не ти се подуе главата... и не казвай че не ти пука щото ще вземе да ти запука...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peachlover Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Аве не знам ама аз като се знам каква торба с лайна съм тия ми се струват железни сичките ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
E-Rection Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Луда работа!!!!! Някои знае ли как се казва песента на DMX от първото филмче? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Както е казано на бой и е.... кантар няма ама онзи смешник ще го спукам от бой гаранция. <{POST_SNAPBACK}> Хехе....бат Рамбо....... да, признавам че съм сбъркал и че е за Videos , ама ти недей много да зяпаш и да се заяжваш тука из форумите да не ти се подуе главата... pirate.gif excl.gifи не казвай че не ти пука щото ще вземе да ти запука...! .....и още един.Тва заплаха ли е? И май ти се заяждаш в случая Има си админи,има си модератори.Ако смяташ,че се заяжда оплачи се на тях,пък те ша решат прав ли си или не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruff_rider Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Песента се казва "Bring your whole crew" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Хаха супер сте ми смешни тея, дето говорите, че не можел да се бие!Ако го бяхте виждали и в други филмчета, а не само в тези 35 секунди щяхте да знаете, че е супер изрод.И според мен се бие супер честно!Дори не рита ония, дето е паднал.edit:а и пичовете може да не са като него, но да ви видим вас как смелвате дори двама от тях. <{POST_SNAPBACK}> ee але шамшал искам да вида колко е силен тоя та чак ни се смееш. всички сте все биачи Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 всички сте все биачи <{POST_SNAPBACK}> Ми не всъщност не съм казал, че ше го набия или, че ще набия някого.Изобщо не съм се изкарвал за "бияч".А за да видиш колко е силен си намери някой друго негово филмче blo0d_master чел ли си правилата?А да си видял точка 1, 2 и особено точка 3 3. Отправянето на заплахи (вкл. и чрез системата за лични съобщения) е недопустимо.Погазването на т. 2. или 3. се счита за грубо нарушение. Пост с такова съдържание се редактира или трие, а авторът му се наказва с предупреждение (warn). При упорито и системно незачитане на тези правила участникът се лишава от права за даване на мнения в този сайт. ?А сега да видим дали се спазват правилата и дали тези, които ги нарушават си получават заслуженото.Айде със здраве! edit:blo0d_master само не разбрах за какво ги наговори тея неща, при положение, че сме на едно мнение, но твоя си работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 boiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 boiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii <{POST_SNAPBACK}> тиху да не изядеш ти боя. айде стига толкова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 тиху да не изядеш ти боя. айде стига толкова. <{POST_SNAPBACK}> Много бой много нещо чак ме е страх да влизам в тази тема .Я страстите малко да се успокоят Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted February 4, 2005 Author Share Posted February 4, 2005 А сега да видим дали се спазват правилата и дали тези, които ги нарушават си получават заслуженото.Айде със здраве! edit:blo0d_master само не разбрах за какво ги наговори тея неща, при положение, че сме на едно мнение, но твоя си работа. <{POST_SNAPBACK}> Скоро ще се срещнем...................................... Здраве да е както си казал............................. П.С. : земи го махни тоя подпис ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1s7ak3 Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Eeee sega nishto ne moga da kaga osven tova 4e tezi sreshty koito se bie sa bebenca toi gi bie mom4encata te vse edno sa na kino sedat i si gledat . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 тиху да не изядеш ти боя. айде стига толкова. <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Скоро ще се срещнем......................................Здраве да е както си казал............................. П.С. : земи го махни тоя подпис ! <{POST_SNAPBACK}> олеле тежки заплахи може ли и аз да дойда. ша се развърта с камерата Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 олеле тежки заплахи може ли и аз да дойда. ша се развърта с камерата <{POST_SNAPBACK}> Хаха а залагания ще направиш ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.