blo0d_master Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Вижте ТОВА и кажете мнението си за тоя "skater fag" както го нарякоха онези 4-мата P.S. поствайте линкове с клипчета на такива улични бойща Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Смешен е тоя - не може да се бие. Е, сигурно тия хърбаляци ше ги отупа ама искам да го видя срещу някой от неговия ранг Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Тоя е пълен нещастник. Не знам за кво тия не го наляха. Щяха да го пръснат от бой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 To това го има в warez-a.Точно тук!! Ама иначе е яко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted February 1, 2005 Author Share Posted February 1, 2005 To това го има в warez-a.Точно тук!! Ама иначе е яко! <{POST_SNAPBACK}> ами аз от warez-a съм дал линк http://warez.ru:8085/videos/Fight/Faces.of...Skater.Fag.mpeg ако не виждаш Тоя е пълен нещастник. Не знам за кво тия не го наляха. Щяха да го пръснат от бой да ама ги опука за 35 секунди 4-ма хахаа Смешен е тоя - не може да се бие. Е, сигурно тия хърбаляци ше ги отупа ама искам да го видя срещу някой от неговия ранг верно че тея срещу него са балуши ама и тои не е чак толкова зле Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Смешен е тоя - не може да се бие. Е, сигурно тия хърбаляци ше ги отупа ама искам да го видя срещу някой от неговия ранг <{POST_SNAPBACK}> ама точно смешен виж с какви се бие и ония му скачат като кукли олее и тоя се прави на биач хахахаха http://www.warez.ru/movies/info.php?id=3283 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 аве пичове знам че въпроса не е за тук, ама вече 5ти път ми се случва да не мога да плейвам клипчета дадени кат линкове по такива теми. става дума за .mpeg, имам инсталиран Аце Мега Кодекс Пак 6.01 и досега с нищо друго съм нямал проблеми. пробвам на медиа плейър Класик, на БСплей, на Виндовс медиа плейър и на Кристал плейърите и пак не става. къде по дяволите греша? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Boro,тва беше ебати филма,баси изродските истории.Обаче яки боища имаше,агресив Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 аве пичове знам че въпроса не е за тук, ама вече 5ти път ми се случва да не мога да плейвам клипчета дадени кат линкове по такива теми. става дума за .mpeg, имам инсталиран Аце Мега Кодекс Пак 6.01 и досега с нищо друго съм нямал проблеми. пробвам на медиа плейър Класик, на БСплей, на Виндовс медиа плейър и на Кристал плейърите и пак не става. къде по дяволите греша? <{POST_SNAPBACK}> Tи онлайн ли искасш да ги гледаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Boro,тва беше ебати филма,баси изродските истории.Обаче яки боища имаше,агресив <{POST_SNAPBACK}> така е мисля, че има още една част, но не я виждам в уарез Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Тоя пич клипчето е известен скейтър, ама не мога да се сетя как му беше името, а боя започна щото го наричат педал И мисля, че е изял доста бой за да тръгне да се бие срещу 4 човека .... не знам защо го упреквате, но надали ако толкова хора ви кажат че сте педал ще им скочите така ..... тъй че.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Пича ги е претеглил че са вафли още преди да им скочи. Ако бяха яки - щеше да клати с глава и да се отдалечава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Mike Vallely се казва,то пише в началото.И тва е яко,супер забавно изглежда,тея трябва да са големи шубета,много смешно му бягат.Мен взеха да ме обземат обаче агресивни мисли от тея клипове и филми Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted February 1, 2005 Author Share Posted February 1, 2005 едва ли са му скачали преди това , че той да им налита на 4-ма аз като го гледам не ми изглежда много нормален така , че всеки луд с номера си П.С. : а като ги гледам тея кви са льольовци и аз бих им скочил Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Тоя пич освен,че може да се бие кара и доста добре скейт.Голямо животно е.Много ма кефи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted February 1, 2005 Author Share Posted February 1, 2005 а за ТОВА какво ще кажете ? мен лично ме изби на смях Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 а за ТОВА какво ще кажете ? мен лично ме изби на смях <{POST_SNAPBACK}> Не знам само на тоя пич какво му е на главата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Тези ако бяха малко по-организирани, така щяха да му цепнат китарата...скейтари какво да искаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dungeon_Siege_ Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Dam tozi ne beshe osobeno goliam boec, niakakuv smeshnik jalko 4e ne mu cepnaha muzunkata Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Тоя пич ме радва много Обаче тия 4-мата бяха супер тапаци изобщо не го удариха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted February 1, 2005 Author Share Posted February 1, 2005 http://www.warez.ru/movies/info.php?id=3283 <{POST_SNAPBACK}> тея Bumfights са уникални изгледах ги и двете и ме зарибиха и ся търся да гледам още такива П.С. : ако някой знае каде могат да се намерят такива клипчета със street fights да поства тук! мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 а за ТОВА какво ще кажете ? мен лично ме изби на смях <{POST_SNAPBACK}> Тва е голям майтап , само да се разбираше какво точно си казват @velvet_underground и мен бе избиват някви странни вълни на адреналин като ги гледам тея филмчета :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Котетата са най готини: http://www.warez.ru:8085/videos/Fight/Puss...looper.(1).mpeg http://www.warez.ru:8085/videos/Fight/Funny...Cat.fight.mpeg Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Хехехе тия котета са страшно забавни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Пича ги е претеглил че са вафли още преди да им скочи. Ако бяха яки - щеше да клати с глава и да се отдалечава... <{POST_SNAPBACK}> хахах това ми хареса... абе недейте така, че в боя кантар няма ... има фафли, които се бият като нинджи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.