diabolik Posted February 3, 2005 Author Share Posted February 3, 2005 e za tova si prav ne moje da sam sigurna dali e ili ne e prosto nikoga ne sam si padala po tova sega neznam dali me razbra.Za men romantikata moje da predstavlqva mnogo drugi ne6ta ot ob6to prietite <{POST_SNAPBACK}> Само казваш какво е за теб или не е. Поне кажи какво е за теб, ти как си го представяш или пък дали си имала такава вечер.Нали това е идеята на темата, а не да казваш какво не ти харесва от представите на другите. Ти нямаш ли си въображение? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Романтичен може да бъде всеки един момент с любимия човек.Например аз много обичам да изненадвам моята любима .Онзи ден я изненадах с роза поднесена в леглото придружена с целувка по челцето(за да отвори очички)бях взел и филмчета и любимата и закуска малки кифлички със сиренце,направих и айрянче и всичко беше много романтично Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 znaci romantikata ne6to koeto strogo individualno! ot v seki se razbira PO RAZLI4EN NA4IN, no ob6toto e 4e vsi4ki go svurzat s lubovta i s tova dmam du6i koio se obi4at da si prekat xubavo! spored men xubavoto na romantikata se systoi imenno v tova 4e e razli4na ot ejednevieto, 4e tezi romanti4ni ve4eri, i t.n. se slu4vat rqdko! i zatova mojem da im se nasladim tolkova mnogo! pomislete ako vsqka edna ve4er be6e "ve4er na romantikata"!??? 6te6e li da sy6toto inace do kolkoto si spomnqm poslednata romanti4na ve4er, koqto bqx prekatal s moqta polovinka, ,be6e predi okolo 2 meseca! Zatova i az sega si mislq da napravq ne6to takova! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 За мен всеки ден с нея и нещо много романтично независимо какво правим-дали сме на романтична вечеря или пък на разходка в градската градина,а може и когато заедно двамата белим картофи....тези мигове за безценни...Но аз съм човек-традиционалист и затова смятам,че на 14-ти ще я заведа някъде.......защото тя го заслужава....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Ами то романтичната вечеря е нещо, което само по себе си предразполага към секс(не говоря за бруталии).Имам предвид нежни докосвания, Брайън Адамс и т.н.Едното не може без другото.Взаимно се допълват. Иначе аз за последно устроих такава вечеря преди 2-3 седмици. Link to comment Share on other sites More sharing options...
divided Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Решил съм да устроя роматична вечер за приятелката си. Интересно ще е, ако всеки сподели, кога за последно е устроивал такава вечер за приятелката си(за момчетата) и кога за последно сте имали такава вечер(за момичетата). И бихте ли направили такова нещо за любимия/любимата си или ............? А как си представята тази вечер , ако въобще смятате, че трябва в една връзка да има романтика <{POST_SNAPBACK}> Аз пък си мисля, че това понятие романтика е много, ама много относително. Това, което може да е романтично за нея, може да не е романтично за него и обратното. Ето защо много често се получават неприятни ситуации, когато има неизказани неща между партньорите. Така че преди да я заведеш на ресторант, където храната да не й хареса, на клуб, където музиката да не й допадне, на разходка в снега, където да й измръзнат краката и т.н., та преди да направиш това, дискретно опипай почвата и разбери какво наистина тя смята за романтично. Така де, не задавай въпроси във форумите, а я попитай нея! Късмет! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.