diabolik Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Решил съм да устроя роматична вечер за приятелката си. Интересно ще е, ако всеки сподели, кога за последно е устроивал такава вечер за приятелката си(за момчетата) и кога за последно сте имали такава вечер(за момичетата). И бихте ли направили такова нещо за любимия/любимата си или ............? А как си представята тази вечер , ако въобще смятате, че трябва в една връзка да има романтика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Последният път беше в петък.В едно много приятно ресторанче-"Огледалото".Прекарах си много приятно,тя-също,надявам се де....Иначе нямаше нищо по специално освен музиката,която беше много подходяща за случая....Иначе обичам да водя момичето,което е с мен на ресторант.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Ми преди около 2 седмици. Нормалните неща-вино, свещи и т.н. Само че ся се сетих нещо(и ще е добре да се включи във въпроса на темата)-как според вас тряабва да завърши тази романтична вечер? Имам предвид смятате ли че е добре да се "натискате" примерно или пък да правите секс/любов? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted February 1, 2005 Author Share Posted February 1, 2005 Ми преди около 2 седмици. Нормалните неща-вино, свещи и т.н. Само че ся се сетих нещо(и ще е добре да се включи във въпроса на темата)-как според вас тряабва да завърши тази романтична вечер? Имам предвид смятате ли че е добре да се "натискате" примерно или пък да правите секс/любов? <{POST_SNAPBACK}> Е това влиза във въпроса "как си е представяш". Едни могат да си е представят без свещи, вино и т.н. , а само любовната игра или само секса. А пък аз лично смятам, че ако романтичната вечеря е вкъщи, просто без любна игра и секс, някак си романтиката няма да е цяла(просто от едното следва другото.Но все пак зависи и от двете страни, а не само какво аз мисля, а и това какво мисли приятелката ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Бе,така като поставяш въпроса почвам да се усещам колко си прав. И да, ако момичето с което си не е съгласно за едно "по-пълноценно" продължаване на вечерта,то тогава ще си е чисто изнасилване. А ние драги, деца не искаме това нали ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 В скромния ми (наистина) опит такова явление не е имало. Обещавам на себе си тази грешка да се поправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Ami takava ve4er ne sam imala nikoga predstavqm si q v dalgi razgovori s vino vsa6nost izob6to ne mi dopada tova ne e za men! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevita Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 offfffffffff nie mnogo otdavna ne sme imali . i sq kato se zamislih i mi stana tajno. kakvo to4no e romanti4na ve4er ? 6toto nie mnogo pati sme bili ve4er samo dvamata , pregarnati i 6tastlivi ama ne e imalo nqkva specialna dopalnitelna romantika Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Ами романтиката за всеки е различна,съжалавям,но ми писна всичко да е като по филмите-рози,рози,свещи,пак свещи,вино,ужасно вкусна храна,абе пълна идилия.И сигурно като музикален фон слушаме балади на Елтън Джон.Супер,ама изтъркано. За мен е много по-хубаво да си седнем на тъмно и да си говорим,а наоколо да е тихо.Останалото е просто обикновена вечеря,само свещите и баладите на мистър Елтън Джон са малко по-необичайни. Тва е,а вечер като онази,която казах,че предпочитам,не съм имал от половин година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 за какво ти е тази "допълнителна романтика". за последно имах "романтична вечер" преди месец, гледахме " laws of attraction" на кино. държахме се за ръка и се поглеждахме и целувахме по устните. на 1-и януари тя дойде в нас вечерта, даваха Шрек по телевизията. аз бях супер изморен, тя също. лежахме и го гледахме.той филмът свърши ние просължихме - няколко часа пълна тишина, перфектно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 След поредната доза секс, след съвместния душ, двамата лежим в тъмната стая, лампите са загасени, звучат баладите на Kiss, прегърнати, пушим и си приказваме... Сега се замислям, че може би би могло да се счете като "романтика"... Но мразя някакви defaultски представи за романтика. Прекалено клиширани и захаросани ми изглеждат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted February 1, 2005 Author Share Posted February 1, 2005 Разбира се, за всеки романтиката е различно нещо, никой не е казал, че трябва да е като по филмите. Наистина това е изтъркано, но просто при повечето хора това е приятно. Свещи, музичка(който каквато харесва), да си с любимия човек. Може да не е вечеря, а просто гушкане на свещи (за предпочитане ароматни) например. Поне на мен това ми звучи романтично и т.н. . Всеки има право да прояви въображение, защото това, което е приятно за едни, за други може да не е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataman Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 ебаси..странното е, че съм съгласен с повечето от вас ниастина. романтично може да е гледане на филм, ходене на палатка, натискане, пиене на ракия и такива работи важно да е гот и да остава приятен спомен дори и след евентуална раздяла. да е от онези вечно приятни спомени независимо от следващите го случки! мнение-не мисля, че натискане или секс ще развали романтиката-жените съще му се кефят все пак...само се правят, че не се кефят колкото нас! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Да бе,но винаги има шанс да сбъркаш(за натискането става въпрос). Иначе съм съгласен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Ami takava ve4er ne sam imala nikoga predstavqm si q v dalgi razgovori s vino vsa6nost izob6to ne mi dopada tova ne e za men! <{POST_SNAPBACK}> Как разбираш, че нещо не е за тебе, след като не си го преживяла ? Това че не си имала романтична вечер, незнайно защо, но ме натъжава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Mи бяхме на балкан с него само двамата и в студа излезнахме да видим какво е времето по бельо и си приказвахме някакви приятни неща, докато снега валеше в/у нас.. И сега имам бронхопневмония. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Dobre e vseki v jivoda da prejivee takava ve4er, mnogo e hubavo i priatno. As vinagi sam se staral da predam romanti4en niuans i na po- obiknovenite ne6ta, a kogato ima vazmojnost, estestvono i s udovolstvie bih organisiral i po- specialna ve4er za liubimoto si sa6testvo. Samo da kaja na tesi koito ne sa imali takiva momenti - imam samnenia, 4e ste propusnali prekrasni migove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN4ETO Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Тая тема ме накара да се чувствам много нещастна аз никога съм нямала такава вечер Мисля обаче, че няма момиче, което да не харесва поне малко романтиката и да не си мечтае приятеля му да устрои нещо подобно А иначе една романтична вечер си я представям по следния начин : луна, звезди,свещи и едене еььь...ако има и морееее.... и любимия човек естествено Go For It! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 miiiiiiiiiiii v nedelq razhodka po ulicite na plovdiv pri -10 gradusa.E tva ako ne e romantika koe e:) brrrrrrrr zamruznah Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 сега в тоя сняг да излезеш и да се разхождаш в някоя горияка, или поне парк. страхотно ще е. но хем няма с кого, хем съм на училище и накрая да завърши разходката е едно боричкане в снега, после мокри да се приберем у дома и да съхнем на по чаша чай - ммм прекрасно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN4ETO Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 miiiiiiiiiiii v nedelq razhodka po ulicite na plovdiv pri -10 gradusa.E tva ako ne e romantika koe e:) <{POST_SNAPBACK}> тва ако е романтика - аз съм кон! някои хора маи имат нужда от дефиниране на думичката "романтика" Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Защо ли наистина за романтика се приемат свещи и бутилка вино, вечеря и т.н. Романтичното прекарване за мен се счита всеки един момент, в който някой предизвиква заспалата в мен нежност Пък и не на всеки му се отдава да бъде романтик. Сега си спомням за един случай от преди доста години. Имам един много добър приятел, с когото бяхме доста близки. Та той беше луд по едно момиче и се опитваше по всякакъв начин да го впечатли. Една вечер бяхме седнали на една пейка в парка. Беше някъде към 1-2 след полунощ и го "учех" да бъде романтичен. Накарах го да ми опише една бреза, която изглеждаше повече от опияняващо на лунната светлина. Думите му бяха горе-долу следните: "Ми к`во да ти кажа-гот`но дърво... ... ... На него сигурно живеят катерички..." ДОбре е, че му помогнах да подготви на следващия ден романтичната обстановка, иначе нямаше да има голям шанс да предизвика романтика. Ама като се замисля, с него си изкарахме наистина романтично, нищо че не бяхме гаджета и нищо, че се смях доста, но точно заради това той винаги в съзнанието ми ще сладката ми бисквитка-непренудено глуповат, но когато се сетя за него, винаги се усмихвам с умиление... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Романтично за мен е да покараме ски на Пампорово, цял ден изморени от каране, вечерта да седнем на по чашка отлежало вино с вечеря, разговор пред току що разпалена камина, да се гушнем и да си говорим докато изтлее и последното дърво в камината Далече от всякакви телефони, компютри и комуникации Grrrr.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 За мен лично романтика може да има навсякъде и по всяко време, стига естествено да съм с любимия човек . Независимо да ли сме си вкъщи, дали на ресторант или където и другаде да е, щом сме си само двамата значи може да го превърнем в едно романтично и незабравимо изживяване А относно това, дали една романтична вечер трябва да завърши със секс, мисля че всичко зависи от обстановката и момента, и естествено от желанието и на двамата Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Как разбираш, че нещо не е за тебе, след като не си го преживяла ? Това че не си имала романтична вечер, незнайно защо, но ме натъжава. <{POST_SNAPBACK}> e za tova si prav ne moje da sam sigurna dali e ili ne e prosto nikoga ne sam si padala po tova sega neznam dali me razbra.Za men romantikata moje da predstavlqva mnogo drugi ne6ta ot ob6to prietite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.