Stenli Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Download версията на iNDUCT не работи сега свалям на clonecd. рилииза на colnecd е читав, но иска малко играчка за да се подкара играта. ето ви указания как да го направите: инсталирате ето тази версия на alcohol 120% и след това правите следните нещица... подкарах я! поне тръгна, да се надявам че няма да се прецака нещо. значи свалих тая на clonecd и я инсталирах. след това свалих antiblaxx и го инсталирах и него. от архива ccd-mant.rar overwrite-нах оригиналното antiblaxx.exe и го стартирах. след това в сетингс въведох тия неща. и накрая с десен клавиш на antiblaxx в систрея - run game -> това е. сега я почвам ..... <{POST_SNAPBACK}> 10х to OutCold Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom_05 Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Dano prodaljenieto da e si zaslujava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoyancho Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Със сигурност ще е нещо невероятно,както и всяка част до сега на поредицата MYST.Междо другото гледайте предаването myst по ББТ,всеки петък от 23 и 15.Играе се играта мист 4 в момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 2, 2005 Author Share Posted February 2, 2005 Не ми се вярва пичовете от UBISOFT да ни предложат някоя бозица. Вярвам, че последната част ще е най-добрия QUEST правен някога Аз още не съм изиграл 4-тата част ама чакам да си взема по-добро пц за да мога да и се насладя изцяло Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Myst V: End of Ages Най-после...все още няма да я свалям и ще изчакам да я кракнат като хората и тогава..надявам се proper release-а също да бъде качен...и дано не иска 8ГБ инсталация както Revelations.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Myst V: End of AgesНай-после...все още няма да я свалям и ще изчакам да я кракнат като хората и тогава..надявам се proper release-а също да бъде качен...и дано не иска 8ГБ инсталация както Revelations.... <{POST_SNAPBACK}> ми тва? http://gamez.com.tw:8084/gamez/Myst.V.End....of.Ages-iNDUCT/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 21, 2005 Author Share Posted September 21, 2005 ми тва? http://gamez.com.tw:8084/gamez/Myst.V.End....of.Ages-iNDUCT/ <{POST_SNAPBACK}> лелееее, сваля се веднага 10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Еххх.Да можеше ся и аз да си я дръпна и да я играя по цял ден(и нощ )но уви.....входни нива братя.Зубрене.ЕЕЕЕЕЕЕЕхххххххх какви времена бяха през лятната .Но аз ще се завърна през зимната и ще я врътна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 След седмица-две ако не гася компютъра ще я имам Иначе като гледам screenshot-ите направо ме досърбяват ръчичките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 21, 2005 Author Share Posted September 21, 2005 пичове, тва някои пробвал ли е да го запише на dvd, щото мен нещо не ми се отдава едит: оправих се сори :/ после ще напиша 1-ви впечатления от играта такам, 1-вите ми впечатления са, че играта не тръгва ако някои е успял да я подкара да казва как Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutCold Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Errors occurred during the installation. One or more errors occurred during the copying of files (files1) . Please refer to the install log for additional information. е тва пък са моите първи впечатления сега ще тествам пак. м/у другото, свалих играта на iNDUCT, не знам как е на CLONECD. Stenli, ти коя инсталира? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 21, 2005 Author Share Posted September 21, 2005 м/у другото, свалих играта на iNDUCT, не знам как е на CLONECD.Stenli, ти коя инсталира? <{POST_SNAPBACK}> и аз свалих на iNDUCT, ся ще пусна и на clonecd да видя. иначе ми дава същата грешка като на теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutCold Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 абе някой въобще подкара ли я? при мен и от clonecd не ще. edit: подкарах я! поне тръгна, да се надявам че няма да се прецака нещо. значи свалих тая на clonecd и я инсталирах. след това свалих antiblaxx и го инсталирах и него. от архива ccd-mant.rar overwrite-нах оригиналното antiblaxx.exe и го стартирах. след това в сетингс въведох тия неща. и накрая с десен клавиш на antiblaxx в систрея - run game -> това е. сега я почвам ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 22, 2005 Author Share Posted September 22, 2005 и аз успях да я подкарам, но да си призная честно съм леко разочарован най-вече от графиката Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutCold Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 и аз успях да я подкарам, но да си призная честно съм леко разочарован най-вече от графиката <{POST_SNAPBACK}> съгласен. ама тя затва не е 7GB . да се надяваме, че куестовете ще са толкова зарибителни, колкото и в 4-ката (която според мен е най-добрата игра ever). все пак доста се дигна летвата с нея . Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 съгласен. ама тя затва не е 7GB . да се надяваме, че куестовете ще са толкова зарибителни, колкото и в 4-ката (която според мен е най-добрата игра ever). все пак доста се дигна летвата с нея . <{POST_SNAPBACK}> Revelations от нашия сървър ли си я свалял? При теб случи ли се така, че след като я кракнеш да не можеш да си пуснеш субтитрите, а също така и In Depth Field или нещо такова от опциите ? Едит: Относно графиката....аз предпочитам не толкова добра графика колкото добър gameplay с интересни загадки. Myst 4 беше на 2 ДВД-та и инсталацията е над 7ГБ..и това за куест!..Графиакта в този жанр никога не е било най-важното... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 22, 2005 Author Share Posted September 22, 2005 Revelations от нашия сървър ли си я свалял? При теб случи ли се така, че след като я кракнеш да не можеш да си пуснеш субтитрите, а също така и In Depth Field или нещо такова от опциите ? <{POST_SNAPBACK}> 4-ката има суб само на немски, в интерес на истината не съм пробвал да ги пусна, понеже не разбирам тоя език, но ако ти е толкова важно ще е инстална и ще ти кажа дали има същия проблем @OutCold, прав си че доста се дигна летвата с Revelations и затова очаквах нещо главозамайващо, а пък то... все пак това май ще е последния myst, трябваше да се постараят малко повече едит:субтитрите не ми тръгват и на мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 4-ката има суб само на немски, в интерес на истината не съм пробвал да ги пусна понеже не разбирам тоя език, но ако ти е толкова важно ще е инстална и ще ти кажа дали има същия проблем <{POST_SNAPBACK}> Ами...ако не ти е проблем би било хубаво да пробваш. Това за субтитрите не е голям проблем, но това, че background-а ми е като залепен за сфера много дразни..нещата отблизо са със изключителна графика а като погледна надалече ..нарисувана стена..много неприятно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Понеже нямам достъп до software.co.jp ще съм много благодарен ако някой ми изпрати на пощата ( shmi@telecablenet.com ) необходимите файлове или поне ми каже точната версия на alcohol-а и от къде да дръпна останалото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 24, 2005 Author Share Posted September 24, 2005 Понеже нямам достъп до software.co.jp ще съм много благодарен ако някой ми изпрати на пощата ( shmi@telecablenet.com ) необходимите файлове или поне ми каже точната версия на alcohol-а и от къде да дръпна останалото. <{POST_SNAPBACK}> Alcohol.120.v1.9.5.3105 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Stenli, мерси При мен обаче изкарва следната грешка: A required security module can not be activated. This program can not be executed. edit: Това го оправих, overwrite-нах ехе-то на blaxxx-a, но сега ми завъртя едно дискче, пише "starting myst V" и толкова... Играта не се стартира Link to comment Share on other sites More sharing options...
izverga Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 CloneCd Версията няма никакви проблеми всичко си върви както трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Амм, някой да е имал подобен проблем с играта? При мен като я пусна, след 5 до 10 секунди просто рестратира сама компютъра. Сменях видео драйвери, нищо. И намалих всички настройки, както бяха препоръчали шапшалите в официалния съпорт на Ubisoft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 7, 2007 Share Posted July 7, 2007 TOPIC NECROMANCY! Сериозно, аз ли съм единствения човек, на който Мист 5 забива така грозно? По чуждестранни форуми не намирам такива проблеми. А и няма официален пач. Играя го на Geforce 5500, 128mb. Идеи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.