Jump to content
BulForum.com

Myst V

Stenli

Recommended Posts

1176.jpg

Download

версията на iNDUCT не работи сега свалям на clonecd. рилииза на colnecd е читав, но иска малко играчка за да се подкара играта. ето ви указания как да го направите:

инсталирате ето тази версия на alcohol 120% и след това правите следните нещица...

подкарах я! поне тръгна, да се надявам че няма да се прецака нещо. значи свалих тая на clonecd и я инсталирах. след това свалих antiblaxx и го инсталирах и него. от архива ccd-mant.rar overwrite-нах оригиналното antiblaxx.exe и го стартирах. след това в сетингс въведох  тия неща. и накрая с десен клавиш на antiblaxx в систрея - run game ->

това е.

сега я почвам .....

10х to OutCold

Със сигурност ще е нещо невероятно,както и всяка част до сега на поредицата MYST.Междо другото гледайте предаването myst по ББТ,всеки петък от 23 и 15.Играе се играта мист 4 в момента.

Не ми се вярва пичовете от UBISOFT да ни предложат някоя бозица. Вярвам, че последната част ще е най-добрия QUEST правен някога :punk :punk Аз още не съм изиграл 4-тата част ама чакам да си взема по-добро пц за да мога да и се насладя изцяло :bgrin:

• 7 months later...

Myst V: End of Ages

Най-после...все още няма да я свалям и ще изчакам да я кракнат като хората и тогава..надявам се proper release-а също да бъде качен...и дано не иска 8ГБ инсталация както Revelations....

Myst V: End of Ages

Най-после...все още няма да я свалям и ще изчакам да я кракнат като хората и тогава..надявам се proper release-а също да бъде качен...и дано не иска 8ГБ инсталация както Revelations....

ми тва? http://gamez.com.tw:8084/gamez/Myst.V.End....of.Ages-iNDUCT/

Еххх.Да можеше ся и аз да си я дръпна и да я играя по цял ден(и нощ :) )но уви.....входни нива братя.Зубрене.ЕЕЕЕЕЕЕЕхххххххх какви времена бяха през лятната :cry .Но аз ще се завърна през зимната и ще я врътна. :D

пичове, тва някои пробвал ли е да го запише на dvd, щото мен нещо не ми се отдава :mellow:

едит: оправих се сори :/ после ще напиша 1-ви впечатления от играта :)

такам, 1-вите ми впечатления са, че играта не тръгва :lol: ако някои е успял да я подкара да казва как :bgrin:

Errors occurred during the installation.

One or more errors occurred during the copying of files (files1) . Please refer to the install log for additional information.

е тва пък са моите първи впечатления :confused

сега ще тествам пак.

м/у другото, свалих играта на iNDUCT, не знам как е на CLONECD.

Stenli, ти коя инсталира?

м/у другото, свалих играта на iNDUCT, не знам как е на CLONECD.

Stenli, ти коя инсталира?

и аз свалих на iNDUCT, ся ще пусна и на clonecd да видя. иначе ми дава същата грешка като на теб :)

абе някой въобще подкара ли я? при мен и от clonecd не ще.

edit: подкарах я! поне тръгна, да се надявам че няма да се прецака нещо. значи свалих тая на clonecd и я инсталирах. след това свалих antiblaxx и го инсталирах и него. от архива ccd-mant.rar overwrite-нах оригиналното antiblaxx.exe и го стартирах. след това в сетингс въведох тия неща. и накрая с десен клавиш на antiblaxx в систрея - run game ->

това е.

сега я почвам .....

и аз успях да я подкарам, но да си призная честно съм леко разочарован най-вече от графиката :(

съгласен. ама тя затва не е 7GB :) . да се надяваме, че куестовете ще са толкова зарибителни, колкото и в 4-ката (която според мен е най-добрата игра ever). все пак доста се дигна летвата с нея :D .

съгласен. ама тя затва не е 7GB  :) . да се надяваме, че куестовете ще са толкова зарибителни, колкото и в 4-ката (която според мен е най-добрата игра ever). все пак доста се дигна летвата с нея  :D .

Revelations от нашия сървър ли си я свалял? При теб случи ли се така, че след като я кракнеш да не можеш да си пуснеш субтитрите, а също така и In Depth Field или нещо такова от опциите ?

Едит: Относно графиката....аз предпочитам не толкова добра графика колкото добър gameplay с интересни загадки. Myst 4 беше на 2 ДВД-та и инсталацията е над 7ГБ..и това за куест!..Графиакта в този жанр никога не е било най-важното...

Revelations от нашия сървър ли си я свалял? При теб случи ли се така, че след като я кракнеш да не можеш да си пуснеш субтитрите, а също така и In Depth Field или нещо такова от опциите ?

4-ката има суб само на немски, в интерес на истината не съм пробвал да ги пусна, понеже не разбирам тоя език, но ако ти е толкова важно ще е инстална и ще ти кажа дали има същия проблем ;)

@OutCold, прав си че доста се дигна летвата с Revelations и затова очаквах нещо главозамайващо, а пък то... все пак това май ще е последния myst, трябваше да се постараят малко повече :D

едит:субтитрите не ми тръгват и на мен :(

4-ката има суб само на немски, в интерес на истината не съм пробвал да ги пусна понеже не разбирам тоя език, но ако ти е толкова важно ще е инстална и ще ти кажа дали има същия проблем ;)

Ами...ако не ти е проблем би било хубаво да пробваш. Това за субтитрите не е голям проблем, но това, че background-а ми е като залепен за сфера много дразни..нещата отблизо са със изключителна графика а като погледна надалече ..нарисувана стена..много неприятно...

Понеже нямам достъп до software.co.jp ще съм много благодарен ако някой ми изпрати на пощата ( shmi@telecablenet.com ) необходимите файлове или поне ми каже точната версия на alcohol-а и от къде да дръпна останалото.

Понеже нямам достъп до software.co.jp ще съм много благодарен ако някой ми изпрати на пощата ( shmi@telecablenet.com ) необходимите файлове или поне ми каже точната версия на alcohol-а и от къде да дръпна останалото.

Alcohol.120.v1.9.5.3105 :)

Stenli, мерси :)

При мен обаче изкарва следната грешка: A required security module can not be activated. This program can not be executed. :(

edit: Това го оправих, overwrite-нах ехе-то на blaxxx-a, но сега ми завъртя едно дискче, пише "starting myst V" и толкова... Играта не се стартира :(

CloneCd Версията няма никакви проблеми всичко си върви както трябва:)

• 1 year later...

Амм, някой да е имал подобен проблем с играта?

При мен като я пусна, след 5 до 10 секунди просто рестратира сама компютъра. Сменях видео драйвери, нищо. И намалих всички настройки, както бяха препоръчали шапшалите в официалния съпорт на Ubisoft.

• 3 months later...

TOPIC NECROMANCY! :ghost

Сериозно, аз ли съм единствения човек, на който Мист 5 забива така грозно? По чуждестранни форуми не намирам такива проблеми. А и няма официален пач. Играя го на Geforce 5500, 128mb.

Идеи? :confused

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...