zlobil Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 kade sa film4etata na cs ima6e gi predi v wareza ama sq ne moa da gi namera nqkoi 6te moje li da de link Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaa Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 В ftlbg.com има колкото искаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
hateinc Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 mi pi4 izvinqvai ama ne samo v wareza ima raboti v smisul takuv ne samo ot warez moje6 da si durpa6 videota i taka na tatuk,.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 22, 2005 Author Share Posted February 22, 2005 mi pi4 izvinqvai ama ne samo v wareza ima raboti v smisul takuv ne samo ot warez moje6 da si durpa6 videota i taka na tatuk,.... <{POST_SNAPBACK}> a pi4 izvinqvai ama slu4aino ot sqkade drugade darpam s okolo 3-4kb i ako iskam da tegla 1 film4e primerno 200mb nqma da 4akam da mi go telgli 1 sedmica ei ama vse se obajdate bez da znaete be Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Има място в warez-a, аз имам клипчетата от data.bg - Hard Clan, eoL Clan, Bls From The Block, Best One, Nice One и др. Ако не ги трият мога да ги кача. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 23, 2005 Author Share Posted February 23, 2005 zna4i eol , hard klan i nice one gi imam drugite moje da gi ka4i6 i da dade6 link Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Е да, ама аз ги нямам и ако ще качваш качвай квото можеш докато има място на сървара.....и на мен ми се гледат и естествено дай линк като ги качиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Ок, утре почвам ъплоадването. Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Преди малко уплоаднах едно филче да един мой приятел inferno, направено от друг приятел delliver за филмчето мога да кажа че има много добри фрагове, качеството не е от най добрите, а музиката е бива горе доло така че общо зето ви препорачвам да го гледате btw парвия фраг в филчето е върху моя милост за което не сам много благодарен на саздателя му, но какво да се прави ето линк http://www.warez.ru:8080/FTP/Videos/@Games...erno.the.movie/ ПП. след като го гледате кажете си коментара за филчето любопитно ми е дали ще ви хареса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 аре ве хора сега имате единсвения и неповторим шанс да се изявите като филмови критици Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 13, 2005 Author Share Posted March 13, 2005 abe ob6to vzeto dobre e napraveno ama sam gledal i po-xubavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 http://www.warez.ru:8080/FTP/Videos/@Games...-Strike.Movies/ Ще качвам и още. Blu3' още не е качено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 С PRD качихме бая... и още и още ще има http://www.warez.ru:8080/FTP/Videos/@Games...-Strike.Movies/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
icinkyyy Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Ima 1 sait "c-strike.headoff.com".IMa edna sekciq failove posle dai filmi i e bakano Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 I kvo si mislish, che tova koeto go kazvash ne go znaem li? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Незнам дали сте го гледали тва , ама е супер яко trailer.wmv]Ей мангал пускай жицата Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Незнам дали сте го гледали тва , ама е супер яко trailer.wmv]Ей мангал пускай жицата <{POST_SNAPBACK}> Мда, даже имаше цяла тема за него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.