kokok Posted July 23, 2003 Share Posted July 23, 2003 Tursq pesenta ot trailera na The Matrix Revolutions. Ako moje nqkoi da mi kaje kak se kazva i koi q izpulnqvq, 6te sum mu mnogo blagodaren! Eto link za trailera: http://www.warez.ru:8080/FTP/Moviez/*Trail...0By%20Amorphis/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrAzot Posted July 23, 2003 Share Posted July 23, 2003 Tursq edna pesen na Miss-teeq. Zabravih kak se kazva. Zaglavieto zapo4ca6e s Can`t... Nqkoi 6te mi kaje li kak se kazva, pls! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m9ck Posted July 23, 2003 Share Posted July 23, 2003 taka... , kokok matrix revolutions do kolkoto az znam ima 2 trailera. ediniq e s muzika na FLUKE - Absurd[referendem mix] (imam q neq) drugiq - s JAMES NEWTON HOWARD - Tarawa vtorata pesen q nqma nikyde, trqa da si q namerish sam . no taka ili inache imash 50% veroqtnost za uspeh. ps: do 30 min (ot datata na posta) shte znam koq e pesenta ot tvoq trailer i shte ti napisha oshte edno reply jiv i zdrav! m9ck. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokok Posted July 24, 2003 Author Share Posted July 24, 2003 Mnogo shte ti buda blagodaren za tova, a ako mi kagesh i oshte niakolko pesni ot matrix revolution shte ti buda oshte po blagodaren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.