anarki Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Имах дурон 750 с 2 hdd и там работиха двата зимах сиа интел пентиум 4 и с него и 1 сериал ата и друг имах на стариа комп сериал ата ама не бачкат нито сиа като такива нито преди ама имам друга 80-тка дето не е фашта интела некви настройки по биос ? ХЕЛППП Link to comment Share on other sites More sharing options...
ack Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Формулирай си питането по-добре,щото нищо СЕ не разбира! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkaims Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 на това ако му се вика Български та на! както и да е ... провери Jumperite na диска как са настроени- мастер/слейв... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Аз пък не мога да разбера, вие какво не му разбирате на този пост?! Колко пъти да повтори момчето: ПОТИТИ... АТАТА... ТИТОПО... ТАТАТА... АТИПОПОПИ... ТАТАПАТА... ТИТИТОТОТ?? тИТТИТАТО ТАТАПАТА ТОТИТПОТИ ПАТИТИ ПОТИТИ АТАТАТА АТАТА? Ама ха де... Не разбирали... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoGood Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Т'ва ми мяса на циганин пред съдията в съда off: Иначе, ако си формулира въпроса може и да се даде някакъв съвет Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Ама накрая знае как да напише ХЕЛППП, нали Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarki Posted February 1, 2005 Author Share Posted February 1, 2005 Abe slojih hdd ot edin na drug comp i sia drugia ima 3 novia si trugva a ot drugite 2 ediniat trugva drugia ne kadeto i da go zakacha i s kvito i jumpers a na starata mashina vurveshe Link to comment Share on other sites More sharing options...
peachlover Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Не е по-добре и този пост.. опитай някаде да слагагаш точки , моля те Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Abe slojih hdd ot edin na drug comp i sia drugia ima 3 novia si trugva a ot drugite 2 ediniat trugva drugia ne kadeto i da go zakacha i s kvito i jumpers a na starata mashina vurveshe <{POST_SNAPBACK}> Пич първо пиши на кирлица, защото се вижда, че и и на латиница никой не те разбира. Втор слагай двуеточие, и запетайки и точки. Сигурен съм ,че ако седнеш и напишеш поста на лист и после го постнеш ще е по-лесно. <вече оффтопил>Той The`ScorpioN хубаво, че я беше пуснал оная тема за грамотноста на обществото. </оффтопик> Дано си ме разбрал какво искам да кажа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 Макар и да е стара темата... И аз имам същия проблем! Настроил съм ги мастър//слейв.... ама пак не става! Давайте идеи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 Макар и да е стара темата... И аз имам същия проблем! Настроил съм ги мастър//слейв.... ама пак не става! Давайте идеи! <{POST_SNAPBACK}> Виж как ти ги иска дъното Мастер на далечния краи на кабела или - А и даи малко повече информация (S/P)ATA в BIOS как са Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 /оффтопик: Що не пробвате с формат Виж дали дъното ти поддържа повече от 2 харда, щото и такива глупости има Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 А някой да има идея как да формат-на HDD, след като Уиндоус го разпознава като ДВД Имам предвид, да знаете някаква фирма или гаражче, където предлагат това, и срещу колко пари? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Ами тогава формат на уиндоус. Виж да не си разбъркал настройките в БИОС-а. Как така ще ти го разпознава като ДВД. Голям смях. И сигурен ли си че си свързал кабелите както трябва (Погледни поста на bakara). Ако не ти се мисли, взимаш го и отиваш с компютъра на някой сервиз и ще ти го оправят за 10 лв. Като за мързеливо справяне с проблема, толкова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 А някой да има идея как да формат-на HDD, след като Уиндоус го разпознава като ДВД Имам предвид, да знаете някаква фирма или гаражче, където предлагат това, и срещу колко пари? <{POST_SNAPBACK}> Брей... какво пък е това чудо на чудесата. Ако наистина е така- ще се пробвам да ти формат-на HDDto freee естествено- опита цена няма Пиши ПМ да се разберем нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.