Jump to content
BulForum.com

Премествам hdd-s от един на друг комп.

Recommended Posts

Имах дурон 750 с 2 hdd и там работиха двата зимах сиа интел пентиум 4 и с него и 1 сериал ата и друг имах на стариа комп сериал ата ама не бачкат нито сиа като такива нито преди ама имам друга 80-тка дето не е фашта интела некви настройки по биос ?

ХЕЛППП

Аз пък не мога да разбера, вие какво не му разбирате на този пост?! Колко пъти да повтори момчето:

ПОТИТИ... АТАТА... ТИТОПО... ТАТАТА... АТИПОПОПИ... ТАТАПАТА... ТИТИТОТОТ??

тИТТИТАТО ТАТАПАТА ТОТИТПОТИ ПАТИТИ ПОТИТИ АТАТАТА АТАТА?

Ама ха де... Не разбирали...

Не е по-добре и този пост.. опитай някаде да слагагаш точки , моля те ;)

Abe slojih hdd ot edin na drug comp i sia drugia ima 3 novia si trugva a ot drugite 2 ediniat trugva drugia ne kadeto i da go zakacha i s kvito i jumpers a na starata mashina vurveshe

Пич първо пиши на кирлица, защото се вижда, че и и на латиница никой не те разбира. Втор слагай двуеточие, и запетайки и точки. Сигурен съм ,че ако седнеш и напишеш поста на лист и после го постнеш ще е по-лесно. <вече оффтопил>Той The`ScorpioN хубаво, че я беше пуснал оная тема за грамотноста на обществото.

</оффтопик>

Дано си ме разбрал какво искам да кажа.

• 3 months later...

Макар и да е стара темата...

И аз имам същия проблем! Настроил съм ги мастър//слейв.... ама пак не става!

Давайте идеи!

Макар и да е стара темата...

И аз имам същия проблем! Настроил съм ги мастър//слейв.... ама пак не става!

Давайте идеи!

Виж как ти ги иска дъното

Мастер на далечния краи на кабела или -

А и даи малко повече информация (S/P)ATA

в BIOS как са

/оффтопик: Що не пробвате с формат :bgrin:

Виж дали дъното ти поддържа повече от 2 харда, щото и такива глупости има :D

А някой да има идея как да формат-на HDD, след като Уиндоус го разпознава като ДВД :confused

Имам предвид, да знаете някаква фирма или гаражче, където предлагат това, и срещу колко пари?

Ами тогава формат на уиндоус. :) Виж да не си разбъркал настройките в БИОС-а. Как така ще ти го разпознава като ДВД. :D Голям смях. И сигурен ли си че си свързал кабелите както трябва (Погледни поста на bakara). Ако не ти се мисли, взимаш го и отиваш с компютъра на някой сервиз и ще ти го оправят за 10 лв. Като за мързеливо справяне с проблема, толкова. ;)

А някой да има идея как да формат-на HDD, след като Уиндоус го разпознава като ДВД :confused

Имам предвид, да знаете някаква фирма или гаражче, където предлагат това, и срещу колко пари?

Брей... какво пък е това чудо на чудесата. Ако наистина е така- ще се пробвам да ти формат-на HDDto :) freee естествено- опита цена няма :)

Пиши ПМ да се разберем нещо.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...