gerry^^ Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Ъ-ъ-ъ...просто ми е интересен процента на пушачи и непушачи Ако сте непушач пишете дразнят ли ви пушачите??? Ако сте пушач опитвали ли сте да ги спрете и на колко г. сте пропушили? (хах-подписа ми няма нищо общо ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 http://www.warez.ru/invision/index.php?sho...84&hl=пушите+ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Ето ти 2 темички по въпроса 1 и 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_X_ Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Пропуших на 14 години да не и по рано. Не пуших една година след това... И след това като се започна дай дай... та чак до сега на 19 години. Опитвал сам да ги спирам поне 5 пъти. Ама успех няма... Много са коварни цигарите... И колкото повече се опитвам да ги отказвам и не успявам по-трудно става! Та съвета ми е който не пуши да не ги почва... Лесно се отказват Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted January 31, 2005 Author Share Posted January 31, 2005 извинявам се,не видях Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Ami mai e vreme moderatorite da se namesqt s edno hubavo warn-4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 ne veeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted January 31, 2005 Author Share Posted January 31, 2005 Пропуших на 14 години да не и по рано. Не пуших една година след това... И след това като се започна дай дай... та чак до сега на 19 години. Опитвал сам да ги спирам поне 5 пъти. Ама успех няма... Много са коварни цигарите... И колкото повече се опитвам да ги отказвам и не успявам по-трудно става! Та съвета ми е който не пуши да не ги почва... Лесно се отказват <{POST_SNAPBACK}> Хах....ами пуши ви уе то пък щом не можеш да ги откажеш,не се мъчи Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 gerry^^ често ти се случва май да не виждаш... изобщо не гледаш - как да видиш. Търсачката не е украшение на форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.