PSYCHOSIS Posted July 23, 2003 Share Posted July 23, 2003 Hi again! Napravo kym vyprosa: Brat mi dosega si e kupuval vsi4ki simsove originalni. Ama mu sprqha finansiite i sega nema kinti za unleashed i superstar. Ako si gi svali ot tuk, 6te trygnat li? Dali nqma da se polu4i nqkyv gaf i sled tva da go trepq, 4e e svalil 2 gb za ni6to? Aide priqten den na vsi4ki, az 6te zacykam na Ghost Recon... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BioFreaK Posted August 5, 2003 Share Posted August 5, 2003 ami i-neta i bez tfa ti e non stop a i 6tom igrae6 tam na ne6to kfo ti pre4i da ia svali6 pa sled tva 6e se razbere kva e. ako e piratska nai noo da nqq zvyk, a tva e xybavo 6toto nqq samo da xodi6 do sound options da go namalq6 za da si pusne6 nqkvo mp3.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted August 5, 2003 Share Posted August 5, 2003 Sims, koito sa na wareza, sa si sus zvuk i nishto ne im lipsva. Mislq che shte ti trugnat vurhu originalnite expansion-i. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted August 5, 2003 Share Posted August 5, 2003 Абе някой успя ли да я пусне тази игра щото аз си съкратих живота с нея! До 2-рия експанжън върви добре,но сложа ли Hot Date и сичко отива по дяволите.Когато съм сложил сички експанжъни на 100% Hot Date ми казва че не може да ъпдейтне предишната версия и дава аборт! Ако сложа само The Sims и върху него Hot Date играта се инсталира но само до там. Крака дето е в ISO-то не бачка.Играта тръгва с него но единственото което можеш да правиш е да се обадиш за такси.Нищо друго. На варез има и някъв ъпдейт който върви с крак.Когато сложа този крак в играта мога да права основните работи но не мога да строя център или да отида до съществуващ такъв.От там се губи целия смисал на играта.Ако някой е успявал да я пусне тая Hot Date - ЦЯЛАТА да каже как стават тия магий. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted August 23, 2003 Share Posted August 23, 2003 The sims: Hot Date ne6to ne ba4ka. Instaliral sum The sims. Kato zapo4ne instalaciqta na Hot Date i mi dava: "Sorry, there's not enough disk space free on . 253403522 byres are required and olny -1 bytes are free.". Za kakvo stava vapros? Nqkoi da mi obqsni. I na dvata harda imam super mnogo svobodno mqsto... Daje ne pi6e na koi hard e problema i kak taka imam -1 byte svobodno mqsto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted August 23, 2003 Share Posted August 23, 2003 I az imam problem s The Sims i re6ix da postna tuk vmesto nov topic.I taka predi vreme si kupix The Sims,The Sims-Hot Date i The Sims-House Party(ne originalni no nqmax nikakvi problemi).Kam seki disk ima6e list4e s CD-key-a kam igrata.Ama sam izgubil CD-Key-a na originalniq The Sims i sega ne moga da instaliram i expanjanite I sq bez toq smotan nomer ne moga da igraq nito edna ot versiite .Ako nqkoi ima CD-Key za originalniq Sims molq da mi pomogne PLZ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 23, 2003 Share Posted August 23, 2003 s/n: 100486-585530-905808-0928 106263-027268-471097-8047 ако не станат кажи да потърся още Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted August 24, 2003 Share Posted August 24, 2003 Veseo varxa si Stana isq si pleikam bez problemi.1000000000000x man Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 Абе някой успя ли да я пусне тази игра щото аз си съкратих живота с нея! До 2-рия експанжън върви добре,но сложа ли Hot Date и сичко отива по дяволите.Когато съм сложил сички експанжъни на 100% Hot Date ми казва че не може да ъпдейтне предишната версия и дава аборт! Ако сложа само The Sims и върху него Hot Date играта се инсталира но само до там. Крака дето е в ISO-то не бачка.Играта тръгва с него но единственото което можеш да правиш е да се обадиш за такси.Нищо друго. На варез има и някъв ъпдейт който върви с крак.Когато сложа този крак в играта мога да права основните работи но не мога да строя център или да отида до съществуващ такъв.От там се губи целия смисал на играта.Ако някой е успявал да я пусне тая Hot Date - ЦЯЛАТА да каже как стават тия магий. <{POST_SNAPBACK}> Imam tooochno syyystija problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Абе някой успя ли да я пусне тази игра щото аз си съкратих живота с нея! До 2-рия експанжън върви добре,но сложа ли Hot Date и сичко отива по дяволите.Когато съм сложил сички експанжъни на 100% Hot Date ми казва че не може да ъпдейтне предишната версия и дава аборт! Ако сложа само The Sims и върху него Hot Date играта се инсталира но само до там. Крака дето е в ISO-то не бачка.Играта тръгва с него но единственото което можеш да правиш е да се обадиш за такси.Нищо друго. На варез има и някъв ъпдейт който върви с крак.Когато сложа този крак в играта мога да права основните работи но не мога да строя център или да отида до съществуващ такъв.От там се губи целия смисал на играта.Ако някой е успявал да я пусне тая Hot Date - ЦЯЛАТА да каже как стават тия магий. <{POST_SNAPBACK}> up-вам темата , защото нещо не мога да я подкарам . След инсталацията на първата версия (всичко съм теглил от ''сайта'') тръгвам да качвам Hot Date , мисля , че може да се качи дирктно тя , защото в сайта пише "Minimum Requirements: Full copy of The Sims installed" , което мисля значи да имам качена първата версия - имам я , но като тръгна да качвам пише : "Autoplay couldn't find the original The sims on your system . Please reinstall it . " Пробвах направо от setup-a ... "error getting the install path from the registry" --------------------------------- Ако тази версия не може да се подкара има ли гаранция , че и другите ще станат , за да знам дали да тегля . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Два малко глупави въпроси, от които единия "малко" не е свързан с темата 1. От къде мога да сваля Cheating book ? 2. Как бепе кода за парите на обикновенната първа част ? (Тая дето е главната) Е кажете това, а пък cheating-а после, щото ми се играе Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Два малко глупави въпроси, от които единия "малко" не е свързан с темата 1. От къде мога да сваля Cheating book ? 2. Как бепе кода за парите на обикновенната първа част ? (Тая дето е главната) Е кажете това, а пък cheating-а после, щото ми се играе <{POST_SNAPBACK}> Кода е klapaucios или klapaucious нещо такова беше ..... иначе за другите части хот,партита,холидай на тях е rosebud Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Кода е klapaucios или klapaucious нещо такова беше ..... иначе за другите части хот,партита,холидай на тях е rosebud <{POST_SNAPBACK}> Айдеее, благодаря . Сега ще пробвам и ще кажа със сигурност кое е . Благодаря много Klapausius се оказа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.