Jane_Doe Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Светльо си е най-див,но Лора ше спечели,защото ми се струва,че в класациите най-често тя е на 1во място.А това за Слави и гласовете,не се знае, но то е ясно,че тоя чичо Трифонов си има доста голямо влиание и връзки с ония батковци със странните прякори/нали се сещате/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
atasa Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Обаче крайният победител че бъде определен по бал а не по брой победи Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_2004 Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Svetlio e super gotin pi4 i spored men toi shte spe4eli zaslujeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Az sam si fen na Nadeto oshte ot momenta kogato zapq "Nazad,nazad,mome Kalino.." na predvaritelniqt konkurs "Az peq v Ku-ku bend" i mislq,che tq malko ili mnogo zaslujava da specheli na 1 april..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Честито на Светозар Христов!Дано да продължава да ни радва с хубави песни Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 hahaaaaaa znaeh si az , 4e Svetlio 6e pobedi! kat sa zamisli 4ovek .... moje bi toi i Lora imaha nai-golemi 6ansove! Abe evala i uspeh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
st_jt Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 От самото начало бях за Светльо - голям е. Да му е честито дипломирането с "отличен" в Академията. Изключително талантлив е - дано има големи успехи и в бъдеще. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 От самото начало бях за Светльо - голям е. Да му е честито дипломирането с "отличен" в Академията. Изключително талантлив е - дано има големи успехи и в бъдеще. Dano naistina! Dano ne napravi o6te 2-3 pesni i da se isgubi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 YES! YES! YES! Извънредно много се кефя за Светльо! През цялото време се надявах той да спечели. Абе, всички са талантливи и заслужават да им се даде рамо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0ld_phusi0n Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Ей тва беше вече неочаквано! Дано да направят нещо оригинално Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Това с тяхното предаване ще бъде много интересно според мен.И представа си нямам какво ще е включено в него,но се надявам да се получи добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
st_jt Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 ....Абе, всички са талантливи и заслужават да им се даде рамо! <{POST_SNAPBACK}> Е беше им дадено "още едно рамо" - ще правят собствено шоу по БТВ. Ще направят 12 издания на шоуто всеки понеделник от 20,30 ч. Започват от 11.04.2005 г. Звучи интересно. Само дето не разбрах дали всеки от петимата ще има собствено шоу или всички заедно ще правят едно шоу? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Всички заедно естествено.Мен не ми е ясно точно какъв ще е репертуара на предаването, но ще видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Само дето не разбрах дали всеки от петимата ще има собствено шоу или всички заедно ще правят едно шоу? Всички заедно би трябвало да го правят,защото говореха "вие" ,което се смята за всички,а не само за един. Link to comment Share on other sites More sharing options...
No_Nick Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 YES! YES! YES!Извънредно много се кефя за Светльо! През цялото време се надявах той да спечели. Абе, всички са талантливи и заслужават да им се даде рамо! <{POST_SNAPBACK}> И аз през цялото време се надявах Светльо да спечели. Най-лудия пич от всички. Само чакам да запише албума и веднага отивам да си го взема. А пак тва шоу дето ще го правят беше варха на сладоледа, мислех си, че Славито пак ще направи нещо, но пък чак такова не съм си и представял. Да живее Светльо Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 При всички положения ще бъде много интересно ... . Интересно ми е освен да пеят какво друго могат да правят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atasa Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Честито на Светльо Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Успях да запиша "Избегала мома" в mpeg формат и сравнително добро качество. Аз не намерих това видео на warez-а затова смятам да го кача, щом се освободи място (поне 63 МБ). Ако се дублира и някой забележи, нека ми каже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirk_H Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Честито на Светльо <{POST_SNAPBACK}> Заслужи си го момчето! Голям зевзек, голям глас а и направи немалка жертва като си отряза косата-дано не съжалява! Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 И аз много се кефя, въпреки че повече ме кефеше Лора... Но иначе това с втория шанс определено е СУПЕР за тях... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Честито на Светльо! Заслужи си победата.Но за мен всички са победители! Всички много се стараха и успяха.Беше много яко!Браво и за новото шоу, което ще водят.Само ми е интересно в какъв формат ще е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 светлъо е най-големия бе. няма друг като него Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Честито на Светльo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.