Jump to content
BulForum.com

Музикална академия "Ку-ку Бенд"

gerry^^

Кой искате да спечели в "Академията"?  

301 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

На мен най-много ми харесват песните на Светльо,определено екипът му е най-добър! :D

Гадно ми е за Владо,защото е много талантлив,а повечето песни са му тъпи(с изключение на последните 2).

Надя не мога да я понасям,според мен не е подходяща във всяко едно отношение.Дори от време на време ми се струва,че пее фалшиво.

Лора в началото ми беше фаворит,но нещо взе да преиграва и ме дразни.

Любена ми е твърде безлична ,за да кажа нещо.

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Новите им песни са много хубави. Май това е един от изпитите, с който се справиха най-добре.

Според най-стойностен като цялостно представяне е Светльо.

Оправиха му визията, страшен глас има, песните са му добри.

С кеф слушам Торбалан кючек и Enjoy the party.

Лора я понаправиха - изглежда добре вече, но гласчето и е ужас ;) . Просто е най-зле от на всичките.

Светльо обаче просто изпъква.

Вече съм убедена че Светьо ще спечели...не разбрах този изпит с и нтервютата ...всяка вечер н един участник ли ще бъде интервюиран :confused

otkakto 4uh "Izbegala moma" na Svetlozar Hristov sam za nego... neveroqten text za koeto samo moje da se kaje edno golqmo evala na poetite.. kompozitorite sashto sa si svarshili rabotata.. simpatiite mi sa kam nego dano spe4eli talantlivo e mom4eto :)

Светльо - той е.

За другите какво.

Лора нещо взе да се взима много на сериозно

Любена как 6 месеца не изплю този бастун

Надя - префектна кръчмарска изпълнителка

Владо е добър, но не чак толкова.

Не че аз съм най-големия музикален критик - но мнението си в мое.

Тоя Светльо - направо ме тръшна в земята няколко пъти.

Не съм се смял от години така - от от от ... филмите с Юрий Никулин например.

Е гати интервюто!

Това момиче - Надя Казакова, има уникален глас за народна певица!!! Направо унемях като я слушах как пее тази вечер. Още малко да ревна! :cry

Това момиче - Надя Казакова, има уникален глас за народна певица!!! Направо унемях като я слушах как пее тази вечер. Още малко да ревна! :cry

Изключителна е,невероятен глас,а и като човек също! Жалко за такива като нея,които все по-малко и по-рядко успяват да бъдат достойно оценени,жалко и за нас като нация,щото отвсякъде "гърми" чалга,изпълнявана от някви девойчета дет нямат ни най-малка представа що е то гласови данни,а разчитат единствено на визия и на сериозната намеса на пластичния хирург,за да станат популярни !!!

Според мен Надя има хубав глас, но той става само за народни песни. Просто не я виждам да пее в друг стил.

Според мен Надя има хубав глас, но той става само за народни песни. Просто не я виждам да пее в друг стил.

а защо да е нужно да пее друго? както видяхме снощи и най-обикновена народна песен може да стигне до сърцето на всеки. та защо би било нужно да се "популяризира" и да се изменя? една добра народна песен си е една добра народна песен. точно Надя бих си я слушал и в колата аи и в къщи, вярно не постоянно, но все пак.....

Само да добавя че при сношното изпълнение тя пя без задръжки, след 15 минутно предразполагане от страна на Гарелов и Трифонов, а на отделните задачи тя единствено не може да разкрие пълния си потенциал. Аз самия не слушам народни песни но това момиче определено има купища талант в себе си. За съжаление в тая наша Ш*бан* страна такива таланти като нея биват измествани от нагли и безскруполни чалгаджийки.

Светльо - той е.

За другите какво.

Лора нещо взе да се взима много на сериозно

Любена как 6 месеца не изплю този бастун

Надя - префектна кръчмарска изпълнителка

Владо е  най-добър.Шапка му свалям

Не че аз съм най-големия музикален критик - но мнението си в мое.

Някой записал ли е интервютата :confused

Светньо и Лора ги изпуснах - най-лудите, ама моят фаворит е Любена :rolleyes:

Ем аз така са надявам Светльо да спечели, ама що си мисля, че Лора ш го напрай тоя номер... Трифонов смърди на подправени гласове от задачата за народна песен... На мен лично страшно ми хареса песента на Светльо, а тез кауни я лепнали на последно място... :blink: :wtf:

За подправени гласове се съмнявам - след цялата простотия с Евровизия. Слави постигна една цел със сигурност - покрай тези конкурси възстанови позападналия си напоследък рейтинг. А пък съм и склонен да повярвам, че все пак търси млади таланти, които да вдигнат малко имиджа на нашата позастаряла и изпростяла музикална сцена.

Видях в www.krechetalo.com

Раздал поп или по точно в сайта на Лора Владова

че някой нейни фенове на Лора са писали

2 ки на Светльо

;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...