Jump to content
BulForum.com

Музикална академия "Ку-ку Бенд"

gerry^^

Кой искате да спечели в "Академията"?  

301 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Светлозар Христов [ 100 ] [52.36%]

сооl :P

Мен Свитльо повече почна да ми харесва :)

Абе всъщност ще се радвам ако спечели Лори или Светльо

MMMdaaaaaaa

Има ги в датата, ама търсете гъмзата, щото на светлозар христов излизат 100000 резултата.

Песента им се казва First date

Аз се кефя на всички, освен на Лора :sick

И...може би ще ви учудя, но за мен Любена е N1 :music

Аз вчера заспах :lol: не можах да ги гледам...Ама слушах песните са Светльо и Любена-та са хубави де :music

ами да новите песни бяха добри този път но светлъо както винаги беше номер едно тоя човек винаги измисля брутална песен предната бяс е култова много и се кефя за мен в момента лора малко забавя темпото но може би и екипа пишещ текстовете и е виновен..иначе тя може да пее показа го вече..

:sayjin Samo svetlio az sa6to sam za nego i tarsia pesnite mu

Хей, DON_CHEFO, ако ги търсиш мога да ти кажа че ги има всички изпяти песни от този конкурс в DATA.BG !!!! И ако можеш да се сетиш кои съм аз ще те похваля :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!!

На мен Светозар най-много ми харесва :D .

Видях че има хора които искат да си свалят неговите песни но не знаят как се казват :confused .

Песните които аз поне оспях да намеря са:

:excl: 1.Избягала мома

:excl: 2.Торбалан кючек

:excl: 3.Бяс

:excl: 4.Сетозар Христов и Гъмзата (не й пише името)

Можете да ги свалите от data.bg

Видях че има хора които искат да си свалят неговите песни но не знаят как се казват :confused .

Песните които аз поне оспях да намеря са:

:excl: 4.Сетозар Христов и Гъмзата (не й пише името)

Можете да ги свалите от data.bg

Пише и името Svetozar Hristov i Gumzata - First Date :) А и съм дал линк към тази песничка, леко по нагоре :P И както казаха някои има ги аблослютно всички песни в дата.бг :huh: :)

Светозар - за мен той е най-универсален певец. Даже и аз, който съм толкова консервативен противник на чалгата, ми хареса Торбаланската му песен. Ко000лкоооо много ирония има в това парче. На мястото на всеки чалгаджия след като я чуя бих се покрил в миша дупка от срам.

А пък "БЯС" е тва е.

Ей Вие организторите на смешни евровизионни конкурсчета - гледайте и се учете.

може ли да ми кажете каде мога да намеря последното шоу на Слави от неделя че не го гледах да вика песните кви бяха последната куку академия каде я има

може ли да ми кажете каде мога да намеря последното шоу на Слави от неделя че не го гледах да вика песните кви бяха последната куку академия каде я има

По-горе беше даден линка ама ето го пак >>>Прасни Тук

ПС Ааа ако става въпрос за видео на Ку-Ку Академията :( не мога да ти кажа.

Определено Светльо е универсален певец и има най-голям шанс за победа.Симпатизирам и на Надя....

От последните песни най-много ми харесаха на Светльо и на Лора...след като ги чух вече всичките :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...