puchi Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Ot novite pesni tazi na Svetlio mi xaresva nai-mnogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Ot novite pesni tazi na Svetlio mi xaresva nai-mnogo <{POST_SNAPBACK}> prav si tq e nai hubavata Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted March 7, 2005 Author Share Posted March 7, 2005 Светлозар Христов [ 100 ] [52.36%] сооl Мен Свитльо повече почна да ми харесва Абе всъщност ще се радвам ако спечели Лори или Светльо Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Тая вечер ми хареса най-много на Светлозар песента. Чакам само някой да е качи някъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 a kak se kazva ? (pesenta na Svetlozar ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 Тая вечер ми хареса най-много на Светлозар песента. Чакам само някой да е качи някъде <{POST_SNAPBACK}> Аз съм за него много добре пее Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 Някой намери ли качени новите песни? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 Samo svetlio az sa6to sam za nego i tarsia pesnite mu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fori_ox Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 Mi za sq Svetlio napravi nai qkite parzali koito mogat da se namerqt do edna v data.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 MMMdaaaaaaa Има ги в датата, ама търсете гъмзата, щото на светлозар христов излизат 100000 резултата. Песента им се казва First date Аз се кефя на всички, освен на Лора И...може би ще ви учудя, но за мен Любена е N1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 От снощи Поне на Светлозар де Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted March 12, 2005 Author Share Posted March 12, 2005 Аз вчера заспах не можах да ги гледам...Ама слушах песните са Светльо и Любена-та са хубави де Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 ами да новите песни бяха добри този път но светлъо както винаги беше номер едно тоя човек винаги измисля брутална песен предната бяс е култова много и се кефя за мен в момента лора малко забавя темпото но може би и екипа пишещ текстовете и е виновен..иначе тя може да пее показа го вече.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 Samo svetlio az sa6to sam za nego i tarsia pesnite mu <{POST_SNAPBACK}> Хей, DON_CHEFO, ако ги търсиш мога да ти кажа че ги има всички изпяти песни от този конкурс в DATA.BG !!!! И ако можеш да се сетиш кои съм аз ще те похваля !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
**ASTERIX**_89 Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 На мен Светозар най-много ми харесва . Видях че има хора които искат да си свалят неговите песни но не знаят как се казват . Песните които аз поне оспях да намеря са: 1.Избягала мома 2.Торбалан кючек 3.Бяс 4.Сетозар Христов и Гъмзата (не й пише името) Можете да ги свалите от data.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 Видях че има хора които искат да си свалят неговите песни но не знаят как се казват .Песните които аз поне оспях да намеря са: 4.Сетозар Христов и Гъмзата (не й пише името) Можете да ги свалите от data.bg <{POST_SNAPBACK}> Пише и името Svetozar Hristov i Gumzata - First Date А и съм дал линк към тази песничка, леко по нагоре И както казаха някои има ги аблослютно всички песни в дата.бг Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOU JOU Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Светозар - за мен той е най-универсален певец. Даже и аз, който съм толкова консервативен противник на чалгата, ми хареса Торбаланската му песен. Ко000лкоооо много ирония има в това парче. На мястото на всеки чалгаджия след като я чуя бих се покрил в миша дупка от срам. А пък "БЯС" е тва е. Ей Вие организторите на смешни евровизионни конкурсчета - гледайте и се учете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 може ли да ми кажете каде мога да намеря последното шоу на Слави от неделя че не го гледах да вика песните кви бяха последната куку академия каде я има Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 може ли да ми кажете каде мога да намеря последното шоу на Слави от неделя че не го гледах да вика песните кви бяха последната куку академия каде я има <{POST_SNAPBACK}> По-горе беше даден линка ама ето го пак >>>Прасни Тук ПС Ааа ако става въпрос за видео на Ку-Ку Академията не мога да ти кажа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_DeViL_F Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 samo Svetlio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Определено Светльо е универсален певец и има най-голям шанс за победа.Симпатизирам и на Надя.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivoanna Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Samo Svetliooooooooooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICE_pz Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Здр!Аз съм новичък ама ме кефи Светлйо изключително мноо!И искам той да спечели!Да живее торбалан КЮЧЕК!И ENJOY THE PARTY! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted March 14, 2005 Author Share Posted March 14, 2005 От последните песни най-много ми харесаха на Светльо и на Лора...след като ги чух вече всичките Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICE_pz Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Да уе и двамата заслужават да спечелят ама мен си ме кефи СВЕТЛЙО! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.