Jump to content
BulForum.com

Музикална академия "Ку-ку Бенд"

gerry^^

Кой искате да спечели в "Академията"?  

301 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Последният вот беше много странен...Определяно най-хубавата песен,остана последна

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

На мен най-много ми хареса песента на Лора! Има потенциал да стане хит ако се дооформи още малко! Припева особено е много запомнящ се и интересен - това е важно за един хит!

Абе ясно е че борбата за първото място ще е между лора и светльо :bgrin: .

Някой да има на светльо Enjoin the party :confused или на лора поп песента?

чудех се на кой първи да се оплача на вас или на Слави на страницата и реших първо на вас.одеве преди да почнат новите песни още преди слави да е казал,че остава 1 минута гласувах за Светлио.

СМС-са ми беше следния!

Svetlio otlichen 6

Report

Blagodarim vi,che kato chlen bla bla bla bla dadohte svoqta ocenka za Lora Vladova.

Направо полудях :angry1 :angry1 :angry1

чудех се на кой първи да се оплача на вас или на Слави на страницата и реших първо на вас.одеве  преди да почнат новите песни още преди слави да е казал,че остава 1 минута гласувах за Светлио.

СМС-са ми беше следния!

Svetlio otlichen 6

Report

Blagodarim vi,che kato chlen bla bla bla bla dadohte svoqta ocenka za Lora Vladova.

Направо полудях :angry1  :angry1  :angry1

Хахаха...тия май страшно много се подиграват с хората! :devil

Може би песента на Светльо не беше чак толкова добра,но пък той заслужаваше едно първо място.Що се отнася до сегашните песни нитоедна не ми хареса и смятам,че са на много ниско ниво.......А и тая Лора колко много нерви ми вкарва,не е истина...толкова е.......

Някой да има на светльо  Enjoin the party :confused  или на лора поп песента?

На Лора я има в датата, на Светльо сигорно, но не съм я търсил.

Някой да има на светльо  Enjoin the party :confused  или на лора поп песента?

На Лора я има в датата, на Светльо сигорно също , но не съм я търсил.

Светльо има много добър глас, само трябва да се държи малко по-нормално :) Според мен той най-много заслужава... като вкара гласа и ме ушашава :bgrin: Бая труд влагат всички.

Awe mnogo se drazna maina nito lora nito nadq imat glas maina spored mene bitkata trqq da e svetlioVSvladoVSlubena taka trqbva da e oniq dvete pa4i vobshte ne peqt vqrno Lora i na mene mi vkarva mnogo smqx oba4e tq samo tva pravi smqx to dobre 4e pravi oba4e nikav glas nqma i za tva ne mi xaresva :P

Ina4e ve4e v datata gi ima po4ti si4kite pesni na svetilio,vlado,lora,lubena samo tapata nadq q nqma :P

Mi tva e ot men :punk :punk :punk

m1s7ak3, приятелю май си доста зле скаран със музиката, а като гледам и с правописа - пунктуация не знаеш ли какво е? Как ще кажеш че Лора и Надя нямат глас бе човек? За лора можеш да кажеш, че пее на диалект, ама фалшиво... Аз нито едната, нито другата харесвам, но всичките 5 човека дето са там имат много добри гласове! Само Владо малко издиша - има малък диапазон и като не е в него фалшиви, но всички останали са много добри!

На светльо най-много ми харесват песните. И на надя също. Според мен светльо трябва да спечели

Светльо уникален глас и много яки парчета, но Лора най-много ме кефи-мн. е готина, артистка :rolleyes:  :music

Тя Лора щото е голяма артистка оценките и са винаги най -високи( е не казвам че няма глас де )! :excl:

Тази Лора почва много да ме дразни.Прекалява с лиготиите си.......Не може ли да се държи малко по-нормално.Бахти пубера....

Ако трябва да бъда честна светльо почна повече да ме кефи от Лора,не толкова за тва че тя прекалява,а просто изобщо не ми харесва "новия й имидж"....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...