Jump to content
BulForum.com

Музикална академия "Ку-ку Бенд"

gerry^^

Кой искате да спечели в "Академията"?  

301 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

гледахте ли тая вечер Слави :cry :cry :cry

Лора на 4 място....еее..пък песента и беше страхотна...макар че не ми хареса прическата и роклята :ghost

коя песен най-много ви хареса?

.... :huh: ....забравих за едита.извинявам се и моля,спестете си критиката

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Всичко е нагласено.Целта е хората на Слави да вземат паричките-доколкото зная 50% за тях и 50% за мобилните оператори.

А ще спечели този,който може да не пее добре,но ще носи печалби на акулите.

Всичко е далавера-не се заблуждавайте от рокли,тоалети и прически.

Всичко е нагласено.Целта е хората на Слави да вземат паричките-доколкото зная 50% за тях и 50% за мобилните оператори.

А ще спечели този,който може да не пее добре,но ще носи печалби на акулите.

Всичко е далавера-не се заблуждавайте от рокли,тоалети и прически.

I az imam niakvo takova chuvstvo....kak moje lora da e na purvo miasto kato nito izglejdashe dobre na predstavianeto, nito pesenta i beshe neshto dobro (daje malko na chalga mi bieshe na men ;) )

Kakto i da e vse pak Slavi uspia da si vurne zagubenite pokrai big brother fenove :tongue

Светльо го прецакаха пак, горкия песента и изпънението му са най-добри, но какво да се прави живеем в е*ана държава и всеки завижда на по-талантливия от него.

И новата му песен е най-добра, но май пак ще го прецакат.

Иначе Надя и Владо се издъниха този път яко.

Този път на Светльо песента ми хареса най-много....Лора на 2 място :bgrin: според мен....ама другите наистина се изложиха...въобще не ми харесаха песните им...

Гадно беше ,че Светльо е на последно място от 1-я изпит....неговата и на Лора песента бяха най-хубави,не трябваше той да е на последно място

Според мен от всички Лора най-малко заслужаваше да е на първо място, защото нейният глас е най-слаб по сравнение с другите. Трябваше Светльо да е първи ама....

Но при Лора трябва да се отбележи, че е най-артистична от всички и, може би, това и помогна най-много.

Наитина този път песните на Светльо и Лора са много по-добри от другите. Лично на мен най-много ми хареса песента на Лора, на от предния изпит и аз съм на мнение, че Светльо трябваше да спечели :)

Ami as kat gledam kak se razvivat neshtata moga da kaja [ kolkotot i da ne mi se iska] 4e Lora shte spe4eli sustezanieto .No sum siguren 4e Slavi nqma da ostani talanta na Svetlio i drugite da se propilee na vqtura ;) .No spored men konkursa nai mnogo zaslujava da go spe4eli Svletlio .Ima nai dobre vunshnost , nai hubavi pesni pone zasega de i e super zabaven :D

на мен ми се иска победител да е Светльо, защото при него промяната е най-забележима, а и песните му са дотук най-добрите :D . Само че резултатите до тук са в друга посока :cry . А и се изнервям като видя как всеки петък има хора дето пишат само двойки за да бутнат успеха на всичките :sick :cry

Аз лично още по време на кастингите бях за Владо защото песента която изпълни ( Heaven ) ми е 1 от любимите. А и звучеше точно в стил Брайън Адамс :D :D :D много ми хареса това негово изпълнение ! 1-вата му песен в музикалната академия е също много хубава :) пея си я по цял ден:)

иначе ако трябва да сравнявам гласови данни.... Светoзар е фаворит според мен... Лора е ужасна... понякога не мога да я гледам... :))

Изключително много ме дразни тази Лора.То лигла,ама чак пък толкова...И в 2-та изпита беше най-зле,но и на двата спечели..Не мога да го разбера този български народ.....

И аз подкрепям Светлозар Христов с SMS ама нещо не се получва,цяла седмиса води и накрая последен кофти работа.Дано накрая на тая седмица наистина най-заслужилият(той) да спечели този изпит.

И аз подкрепям Светлозар Христов с SMS ама нещо не се получва,цяла седмиса води и накрая последен кофти работа.Дано накрая на тая седмица наистина най-заслужилият(той) да спечели този изпит.

Да уе много яко го прецакаха :cry :cry :cry :cry

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...