Jump to content
BulForum.com

Музикална академия "Ку-ку Бенд"

gerry^^

Кой искате да спечели в "Академията"?  

301 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Просто ми е интересно :)

Кой мислите...или по-точно кой искате да спечели в "Академията"???

Мен Лора най-ме кефи ....та дано тя спечели де :punk

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply
Ето тук има такава тема вече http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=25348&st=0 коментирано е вече ;)

едит: иначе съм за светлъо :P

edit2: или лора. тези 2-мата наистина правят шоу и го заслужават :D

Видях я тази,ама мисля че не е обсъждано кой да я спечели а просто за академията...

едит:и аз съм и за двамата,прав си точно те правят шоу...ам видяхте ли я лора преди няколко дена как беше я облякла жени живкова.... :ghost

приличаше на чучало

иначе е много готина :P

Искам да спечели Владимир, иначе нещо ми подсказва, че победителят ще е или Лора или Светльо...

Дано да е Лора....ама и Владо е готин де :P

иииии-хареса ли ви на Светлъо новата прическа :punk

хах-така май е по-готин :sayjin :D

Аз съм за Светльо..все пак поне казва по някоя и друга глупост, за да ни разсмее, а и щом е стигнал до тук сигурно може и да пее :).

Ама те наистина всички пеят страхотно :music

Надя пее най-добре от всички, така че тя има един глас от мен.

Иначе като забавление най-добра е Лора. Не би се затруднила да води шоуто ако и разреши Трифонов.

За мен най-хубава беше Надя Казакова и затова гласувам за нея....

На мен пък тоя Владо въобще не ми харесва - нито като глас, нито като визия! За мен фаворити са Лора и Светльо, освен че са забавни имат и хубави гласове заедно с Надя, но тя е много скучна, а и не ми харесва като визия!

Наистина много добре стана това предаване,но не мисля,че Лора трябваше да спечели....

На мен ми харесва Светлозар Христов пуска лафове и с новата прическа :) , но сигурно няма да стане той а Лора ,като гледам маи нея я харесват повече,но все пак има още изпити и тогава ще се разбере.

миииии....%47,27-хич не е малко ама все пак ...още от ся-борбата си е между Лора и Светльо

LORA Rulzzz :punk :punk :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...