Jump to content
BulForum.com

Добре ли е да се признава изневярата?

Признавате ли си?  

171 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

xm!

takova ne6to kato priznat grqx - polovin grqx spored mentuka nema! :sayjin

Ili si s nqkoi ili ne! Puk ako slu4aino tam si se napil do bezsuznanie i t.n. i si napravil ne6to ..... s nqkoi drug toga si kaji puk ako kakvoto sabq pokaje!

:love Ako obi4a6 nqkogo pusni go na svoboda! Ako se vyrne 6te e tvoi, ako ne e bil, i nikoga nqma i da byde! :love

• 2 weeks later...
  • Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Смятам,че няма какво толкова да се говори по тази тема...тя изневярата е най-различна...целувката е изневяра...мисълта...но както и да е...ние говорим за нещо по-по....от всичко това...Да,тя трябва да се признае,защото по принцип...усещанията към един човек никога не се припокриват с тези към друг....всяко отделно същество ти дава нещо различно...за това и изневярата е толкова често явленийце....Ок,признавам си понякога ЕГО-то бясно надделява...Нооооо...това,което има да се случи ще се случи...така или иначе...и понякога това,което се е случило и отчитаме за грешка може да бъде една допълнителна "спойка" в една връзка...ПОНЯКОГА...

ако любимия ми изневири и веднага ми презнае за изневярата ще му простя ! Защото рано или късно ще го разберя от някой друг. А когато някой друг човек ти каже истината боли повече от колкото да я научеш от любимия човек ! Изпитвала съм го и знам ! Такаче..

един съвет от мене.. може да ви се стори малко тъп но..

Ако изневирите на любимия си веднага му кажете истината, ако ви обича истински то няма начин да ви просто (е то си е и до човека де)

По-хубаво истината от колкото лъжата.. от лъжата много ама много боли.. аз я НЕНАВИЖДАМ!

Приятни мигове с вашите половинки :)

Въпроса е зададен така сякаш задължително трябва да има изневяра!

А иначе мисля ,че не трябва да се споделя. Освен ако не си някакъв изрод , първо да си правиш кефа с едната после да се гавриш с другия(та) !!!!

:moon: :hump: :censored2:

ако любимия ми изневири и веднага ми презнае за изневярата ще му простя ! Защото рано или късно ще го разберя от някой друг. А когато някой друг човек ти каже истината боли повече от колкото да я научеш от любимия човек ! Изпитвала съм го и знам ! Такаче..

един съвет от мене.. може да ви се стори малко тъп но..

Ако изневирите на любимия си веднага му кажете истината, ако ви обича истински то няма начин да ви просто (е то си е и до човека де)

По-хубаво истината от колкото лъжата.. от лъжата много ама много боли.. аз я НЕНАВИЖДАМ!

Приятни мигове с вашите половинки  :)

The_DeViL_F когато ти каза много хубаво ли беше ?Тва са глупости ,поживей още малко тогава пак можем да си поговорим ! :moon:

Това дали ще споделиш изневярата или не зависи много и преди всико от това защо си изневерил. Ако си го направил "случайно" ,незнам дали е уместно да използвам тази дума ,но има ситуации в който почти всички сме попадали, а именно когато сме се чудили защо да не го направя при положение че никой няма да разбере и обикновенно изхода е ясен ,на другият ден ни гризе съвеста дали да си признаеш или не и си задаваш въпроса" Защо ми трябваше да го правя? " . В такъв случай е по-добре според мен да си замълчиш защото казвайки ще нараниш човека до себе си ужасно много без де факто някаква особенна причина " Все пак това си е било секс и нищо повече" Но и тук си има особенност . За мъжа поне според мои наблюдения е лесно да разграничи секса от любовта, докато жената по-скоро е настроена да ги смесва(правя уточнение за да не бъда разбран грешно това не е правило или универсален модел за поведение) , затова една евентуална изневяра от страна на мъжа винаги се тълкува като знак че той вече е започнал да обича друга т.е. жената напасва своят модел за изневяра към мъжкият и се получават диаметрални разминавания, на които се базират и въпросните големи скандали.

Мисля си обаче че нещата дори и след една изневяра без знчение от чия страна трябва а се обсъдят най-обстойно и най-вече причините довели до нея, иначе мълчанието и мусенето могат да доведат до това двойката да се раздели като без да е ясно защо точно, като единият се чувства дълбоко наранен а другият се чуди как може на един секс да му се придава такова значение.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...