Jump to content
BulForum.com

Стани Богат

LSS

Recommended Posts

Гледам го редовно! Дразнят ме безсмислените въпроси до 500 лева! Не ми харесва също, че има прекалено много благотворителни игри и прекалено много парадират колко пари били дали за благотворителност! Ники Кънчев вече ми омръзна тотално. Време е за нов водещ. Може да кандидатствам и аз  :) Веднъж бях телефонен жокер дори и Кънчев ми звъня!!!!!!! Яко беше!!!

И какво стана после?Я дай малко инфо :punk

Най-големия гаф който аз си спомням по стани богат беше с един участник на име Темелко :P беше преди около година две.На въпрос колко полета има шахматната дъска той мисли около 10 минути,след което се обади на приятел.Жена му дига и Кънчев "Чест и почетания,аз съм Ники Кънчев от предаването Стани Богат по Нова Телевизия.Там ли е.....".И жената казва "В мазето е,прави туршия,да го викна ли?" :P :woot ,след което всички припадат от смях.Тоя пич като дойде и каза верния отговор-64,и Темелко след около 5 минути се престраши го маркира.Но още по-смешно беше на следващия въпрос за 1000 лв.След като сбърка отговора,Ники-то реши да се изгаври тотално и му каза "С тези 250 лв. купи подарък на 3-те си дъщери".След което Темелко каза че ще им купи лаптоп :punk

А пък най-големият гаф с въпрос беше когато на "най-бързият печели" поискаха от играчите да подредят българските владетели, и после дадоха за верен отговор, че Омуртаг бил управлявал преди Крум! Естествено, никой не беше успял да ги подреди така :lol:

И какво стана после?Я дай малко инфо :punk

Въпросът, за който бях жокер, беше "Прякорът на кой британски отбор е "червените дракони"?" Беше за 3000 лева, втора сигурна сума! Отговорите бяха А:Суонси В:Рексъм, С:Тотнъм Д:Селтик ! Аз отговорих, че е или Рексъм, или Суонси, понеже другите 2 отговора ги изключих веднага! Моят човек на стола (когото почти не познавах) също се колебаеше между А и Б, но реши да не рискува и се отказа на 2500 лева! :)

Най-смешното беше, като ми звънна Кънчев, аз му казах : "Здрасти, Ники!!!" все едно ми е някакъв познат!

:D Абе, весело беше после, като се слушах в предаването!

Кой е верният отговор ;) ,според мен е Рексъм,ама знам ли :P

Кой е верният отговор ;) ,според мен е Рексъм,ама знам ли :P

Прав си, печелиш 3000 лева :D Ама бъди по-убедителен!

Рексъм и Суонси са уелски отбори. Първите изпаднаха в Трета лига тази година, а вторите влезнаха във Втора!

Въпреки че задачата изглежда много трудна, може да се реши много лесно. Селтик са детелините и е ясно. Тотнъм са шпорите и това е още по-ясно. Да речем, че не знаем за другите два...Суонси ще рече морето на лебедите, което е далеч от дракони. Остава Рексъм...и така е...

Въпреки че задачата изглежда много трудна, може да се реши много лесно. Селтик са детелините и е ясно. Тотнъм са шпорите и това е още по-ясно. Да речем, че не знаем за другите два...Суонси ще рече морето на лебедите, което е далеч от дракони. Остава Рексъм...и така е...

Sorry, Digit вече прибра парите :)

В първите години беше яко. От 1 година насам вече не ме кефи. Ше яко ако сменят поне декора. Стани Космат изтъпя покрай Бай ти Брадър И хора стават за смях. Жалко... :(

Шоуто не е това което беше и мисля че няма смисъл от него!! :punk

Преди го гледах редовно,но нещата се промениха.Основна роля има сигурно и Ники Кънчев,когото ненавиждам..стана ми банален и противен :P Наскоро пак го хванах,играеше едно малко сладко момиченце,което се представи добре за възрастта си :)

В началото като почнаха да го дават беше голяма атракция събирахме се семейството и гледахме и се правихме на по-умни един от друг и така една година се следеше почти редовно после аз първи спрях да го гледам беше ми по-яко да си стоя на компа :) и да си цъкам по клавиатурата ... сега когато вечерям пускам да ми дрънчи нещо на главата и предпочитам Стани Брадат да шуми защото може и нещо интересно да чуя.

П.С. - исках и друго да напиша даже го написах, но се осъзнах и го изтрих за да не предизвикам серия от оффтопици.

Според мен това е глупаво шоу. Опит за западняшко шоу в България. Слава богу, че не сме толкова тъпи като тях, Зе да ни кефи... Все пак е по-добре от Fusk печели, Fusk губи... Това си е направо Кретен акедеми - хора и Къци стават за смях...

И така ето ги момчетата на късмета - това е старата пушка Петър<<подава микрофона към хибрид между олигофрен и обикновен идиот, чиято реакция е:>>  Пу Пу ПУ

Като ви е скучно, че да гледате такива идиотщини - присъединете се към новата:

Spirt academy - Хора стават животни...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...