sasho_1989 Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Гледам го редовно! Дразнят ме безсмислените въпроси до 500 лева! Не ми харесва също, че има прекалено много благотворителни игри и прекалено много парадират колко пари били дали за благотворителност! Ники Кънчев вече ми омръзна тотално. Време е за нов водещ. Може да кандидатствам и аз Веднъж бях телефонен жокер дори и Кънчев ми звъня!!!!!!! Яко беше!!! <{POST_SNAPBACK}> И какво стана после?Я дай малко инфо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Най-големия гаф който аз си спомням по стани богат беше с един участник на име Темелко беше преди около година две.На въпрос колко полета има шахматната дъска той мисли около 10 минути,след което се обади на приятел.Жена му дига и Кънчев "Чест и почетания,аз съм Ники Кънчев от предаването Стани Богат по Нова Телевизия.Там ли е.....".И жената казва "В мазето е,прави туршия,да го викна ли?" ,след което всички припадат от смях.Тоя пич като дойде и каза верния отговор-64,и Темелко след около 5 минути се престраши го маркира.Но още по-смешно беше на следващия въпрос за 1000 лв.След като сбърка отговора,Ники-то реши да се изгаври тотално и му каза "С тези 250 лв. купи подарък на 3-те си дъщери".След което Темелко каза че ще им купи лаптоп Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vankata_Pd Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 А пък най-големият гаф с въпрос беше когато на "най-бързият печели" поискаха от играчите да подредят българските владетели, и после дадоха за верен отговор, че Омуртаг бил управлявал преди Крум! Естествено, никой не беше успял да ги подреди така Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 И какво стана после?Я дай малко инфо <{POST_SNAPBACK}> Въпросът, за който бях жокер, беше "Прякорът на кой британски отбор е "червените дракони"?" Беше за 3000 лева, втора сигурна сума! Отговорите бяха А:Суонси В:Рексъм, С:Тотнъм Д:Селтик ! Аз отговорих, че е или Рексъм, или Суонси, понеже другите 2 отговора ги изключих веднага! Моят човек на стола (когото почти не познавах) също се колебаеше между А и Б, но реши да не рискува и се отказа на 2500 лева! Най-смешното беше, като ми звънна Кънчев, аз му казах : "Здрасти, Ники!!!" все едно ми е някакъв познат! Абе, весело беше после, като се слушах в предаването! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Кой е верният отговор ,според мен е Рексъм,ама знам ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Кой е верният отговор ,според мен е Рексъм,ама знам ли <{POST_SNAPBACK}> Прав си, печелиш 3000 лева Ама бъди по-убедителен! Рексъм и Суонси са уелски отбори. Първите изпаднаха в Трета лига тази година, а вторите влезнаха във Втора! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Въпреки че задачата изглежда много трудна, може да се реши много лесно. Селтик са детелините и е ясно. Тотнъм са шпорите и това е още по-ясно. Да речем, че не знаем за другите два...Суонси ще рече морето на лебедите, което е далеч от дракони. Остава Рексъм...и така е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Въпреки че задачата изглежда много трудна, може да се реши много лесно. Селтик са детелините и е ясно. Тотнъм са шпорите и това е още по-ясно. Да речем, че не знаем за другите два...Суонси ще рече морето на лебедите, което е далеч от дракони. Остава Рексъм...и така е... <{POST_SNAPBACK}> Sorry, Digit вече прибра парите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 В първите години беше яко. От 1 година насам вече не ме кефи. Ше яко ако сменят поне декора. Стани Космат изтъпя покрай Бай ти Брадър И хора стават за смях. Жалко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Шоуто не е това което беше и мисля че няма смисъл от него!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Преди го гледах редовно,но нещата се промениха.Основна роля има сигурно и Ники Кънчев,когото ненавиждам..стана ми банален и противен Наскоро пак го хванах,играеше едно малко сладко момиченце,което се представи добре за възрастта си Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Още ли го дават? Аз мислех, че са го спряли вече (нали сега има Хора стават звезди). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Това не пречи да има и стани богат Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Стани брадат... <{POST_SNAPBACK}> Космат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 В началото като почнаха да го дават беше голяма атракция събирахме се семейството и гледахме и се правихме на по-умни един от друг и така една година се следеше почти редовно после аз първи спрях да го гледам беше ми по-яко да си стоя на компа и да си цъкам по клавиатурата ... сега когато вечерям пускам да ми дрънчи нещо на главата и предпочитам Стани Брадат да шуми защото може и нещо интересно да чуя. П.С. - исках и друго да напиша даже го написах, но се осъзнах и го изтрих за да не предизвикам серия от оффтопици. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Според мен това е глупаво шоу. Опит за западняшко шоу в България. Слава богу, че не сме толкова тъпи като тях, Зе да ни кефи... Все пак е по-добре от Fusk печели, Fusk губи... Това си е направо Кретен акедеми - хора и Къци стават за смях... И така ето ги момчетата на късмета - това е старата пушка Петър<<подава микрофона към хибрид между олигофрен и обикновен идиот, чиято реакция е:>> Пу Пу ПУ Като ви е скучно, че да гледате такива идиотщини - присъединете се към новата: Spirt academy - Хора стават животни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.