LSS Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 тъй като има теми за предавания като BigBrother или Вот на доверие и след като видях че няма тема за предаването Стани Богат, а мисля че то е едно от най-стойностните в бг ефира, реших да пусна тема за него. ако се сещате за ниакои гафове на участници или просто искате да изразите мнение за играта може да пишете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Най-големият гаф - Световно известното предаване "Кой иска да бъде милионер" в наша България се казва "Стани богат". Е не можах да си го обясня... Как така ще смениш името на предаването?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Ami otna4aloto be6e hubavo tva predavane ama sega kato4eli se iz4erpi i ve4e ne e izob6to interesno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_its_o Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 ами единственото разумно обяснение според мен е че са го кръстили така защото най-голямата сума която може да спечелиш е 100 000лв а не 1 000 000лв както сигурно е другаде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Предаването ми харесва като замисъл и го гледам с интерес. Като изключим водещия, който ме дразни адски много. Като някой даде отговор и не е сигурен никито почва да се прави на остроумен ама нещо не му се отдава и само изнервя зрителите поне мен и майка ми за другите не знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Ami moje bi za6toto po sveta nagradniqt fond e 1 milion,a v BG e samo 100 hilqdi lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Xmm nali do sega v predavaneto samo edin 4ovek e pe4elil 100 000lv.?i da pitam vqrno li e 4e e bil rodnina na nqkoi ot ekipa na "Stani bogat"? Tva mai bqha nqkfi kluki i az nz ot kade gi pomnq ama ima6e ne6to takava?! i da pitam vqrno li e? P.S. Za gaf mai pomnq toq sas snarqda "bum bum" ot kade mu idva imeto i do kolkoto znam e ot zvuka ,a te bqha kazali 4e e ot nqkakvo selo s tova naimenovanie .a posle obqvili 4e predavaneto e zgre6ilo s otgovora...ama taka i ne razbrah koi e verniq otgovor na vaprosa Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Who wants to be a millionaire е за мен една от много добрите игри и неслучайно я има в толкова много държви по света. Гледал съм американски, английски, френски и руски вариант и само нашто е мизерно...името си е име...парите са си милион...при нас е мизерия. При французите на 10тия въпрос взимаш 48 000 евро което си е кажи-речи нашата голяма награда... И все пак както и да е. Схемата на играта е много добра и въпреки че все повече хората играят по тъпия тертип "дай да вземем 2000лв вместо да играем(то щото не знаем)..." пак ми е интересна. В началото въпросите бяха доста по-трудни но и участниците доста по-знаещи и беше къде къде по интересно. Сега на най-малката несигурност изпукват 2 джокера и на следващия въпрос се отказват. То така никаква игра не става. Колкото за пича дето веднъж спечели голямата награда - дъщеря му работи в НТВ мисля и затова не му дадоха парите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Самият факт,че тази игра е разпространени във почти всяка европейска страна сам говори за себе си.Българското шоу само може да спечели... П.С.А има ли тема за "Минута е много" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Стани брадат... Баси тъпотията... "... и така, кое ще изберете, обаждане на приятел, помощ от публиката или... - Обаждане на приятел... ::звъни:: Репа, викни Картофа и Тиквата и елате в телевизията че тоа не ще да дава парите!..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Най-стойностното шоу което съм гледал по българската телевизия това е "Минута е много", защото всички участници са интелигентни и знаят много неща, за разлика от жребиините участници в "Стани богат", които меко казано повечето са селяни от класа. Ето 1-2 гпупости които се сещам от "Стани богат" НК: "Ало, търся Жеко Стойчев, аз съм НК от СБ" Ж: "Ооо, НК, добър вечер, ами Жеко е в мазите, претака зелето, да го викна ли?" след 5 мин пристига тоя на телефона ЖС: "Алоууууу(със селски диалект)" Абе като цяло си е комерсиален шит... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Най-стойностното шоу което съм гледал по българската телевизия това е "Минута е много", защото всички участници са интелигентни и знаят много неща, за разлика от жребиините участници в "Стани богат", които меко казано повечето са селяни от класа. Ето 1-2 гпупости които се сещам от "Стани богат" НК: "Ало, търся Жеко Стойчев, аз съм НК от СБ" Ж: "Ооо, НК, добър вечер, ами Жеко е в мазите, претака зелето, да го викна ли?" след 5 мин пристига тоя на телефона ЖС: "Алоууууу(със селски диалект)" Абе като цяло си е комерсиален шит... Мухахахахаха, ако "Стани богат е "комерсиален шит", тогава "Биг брадър" какво е? Може би "Лека нощ, деца", хахахахаха При положение, че всяка вечер трябва да минават (поне така беше) средно по двама-трима, как си представяш всичките от тях да са супер-ултра-хипер мозъци. Ами естествено е от време на време да се появява и найкой нещастник като цитирания, след като държавата ни е препълнена с такива. Друг е въпроса, че НТВ умишлено "водят" нещата към непечелене на голяма награда. Това с онзи юначага Асен Ангелов си беше чист хипер-ултра-як маркетингов номер, типично в ала бигбрадърски стил. Айде бе, ще се яви бащата на Искра Ангелова, водеща на сутрешен блок на НТВ тогава и онези тарикати ще се правят, че не го познават (както и той самия) - смях голям Просто доста добре ги познавам продуцентчетата и се кефя на номера, който спретнаха, защото точно след това рейтинга на предаването скочи неимоверно, при това по формулата: хем вълка сит, хем агнето цяло Още повече момчетата току-що бяха инвестирали доста в новото студио в Бояна. След този "връх" нещата тръгнаха така, както трябва да бъде - с малки суми, но редовно, хахахахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 В началото беше добро, но лично на мен много бързо ми омръзна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Много отдавна имаше един гаф: Въпрос за 20лв(тогава така беше) Как се казва на котките когато искаш да ги повикаш: А)Гъци-гъци Б)Мац-пис В)....... Г)........... Играч:Ами мисля да посоча отговор А) ... в този момент публиката изпада в истеричен смях!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Ще дават "Стани богат" със "звездите" от "Големият Брат".Сега ще ги видим кой колко струва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Стани Богат е забавно и интересно предаване, но нещо Ники Кънчев ми простее За мен Минута е много е класиката в жанра Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted February 1, 2005 Author Share Posted February 1, 2005 te tiq ot big brother sa mnoo tupi sigurno ste minat naburzo ili ste se lutat v tumnoto i ste protakvat nestata a niki kun4ev ste gi prikanq da izpolzvat jokeri ili da izpolzvat tova deto go imat v nai-malki koli4estva: mozuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 spored men predavaneto ne e izob6to lo6o. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Ami otna4aloto be6e hubavo tva predavane ama sega kato4eli se iz4erpi i ve4e ne e izob6to interesno ! <{POST_SNAPBACK}> нормално е. на всеки му писва да гледа едно и също , всеки ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Мухахахахаха, ако "Стани богат е "комерсиален шит", тогава "Биг брадър" какво е? Може би "Лека нощ, деца" За мене телевизията е най-добрия начин да си изгубиш времето (след това е нитернет ), да не кажа че почти не гледам.. Още повече момчетата току-що бяха инвестирали доста в новото студио в Бояна. След този "връх" нещата тръгнаха така, както трябва да бъде - с малки суми, но редовно, хахахахахаха <{POST_SNAPBACK}> Сигурен ли си че не са инверсирали в едни такива.. субекти на околовръстното на Бояна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Vapros za 100 000 leva : Kak se kazva maikata na car Solomon...e ako nqkoi mi kaje che ima shans tezi pari da budat specheleni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Ако си чел "Притчи Соломонови", "Премъдрост Соломонова" или "Песен на песните", може би ще знаеш. Не виждам нищо сложно в подобен въпрос, хората четат книги, интересуват се.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevita Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Na men mi haresva Stani bogat sq 6te gledame taq sedmica tezi ot Big Brother , da vidim kolko znaqt Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Nishto ne znaqt...ako minat 3000 leva shte e senzaciq...izklu4vam Viktor i djani, koito sa s po-golqm umstven potencial...Na zara, zeineb i stojka i 500 leva shte sa im mnogo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Гледам го редовно! Дразнят ме безсмислените въпроси до 500 лева! Не ми харесва също, че има прекалено много благотворителни игри и прекалено много парадират колко пари били дали за благотворителност! Ники Кънчев вече ми омръзна тотално. Време е за нов водещ. Може да кандидатствам и аз Веднъж бях телефонен жокер дори и Кънчев ми звъня!!!!!!! Яко беше!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.