SpeedMaster Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Здравейте! Купих си ноутбук HP nx9010 с видео карта 64 (share-ната) Имам проблем оба4е с ТВ-аут: 1.Не мога да си подкарам цветна картина (4ерно бяла е) 2.Ако си я подкарам пак (рядко става) ми се полу4ават лилави сенки и ми се движат по екрана Междодругото като си го пусна и ми там при натроиките на телевизора на картата ми показва 4е работи на NTSC M и на 60hrz Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Здравейте! Купих си ноутбук HP nx9010 с видео карта 64 (share-ната) Имам проблем оба4е с ТВ-аут: 1.Не мога да си подкарам цветна картина (4ерно бяла е) 2.Ако си я подкарам пак (рядко става) ми се полу4ават лилави сенки и ми се движат по екрана Междодругото като си го пусна и ми там при натроиките на телевизора на картата ми показва 4е работи на NTSC M и на 60hrz <{POST_SNAPBACK}> Вземи да пробваш от въпросните настройки да го пуснеш на PAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.