Jump to content
BulForum.com

Проблем с НЕТ-а

zynth

Recommended Posts

Първо се извинявам,че отварям нова тема,100% има друга такава,но точно 10 минути чакам да се зареди форума,за да мога да пиша..... :cry

от вчера нет-а ми е супер келява работа,почти нищо не мога да отворя или да заредя като хората...една песен не мога да пратя,една снимка не мога да получа :cry

пробвах какво ли не-да спря firewall-a,antivirus,restart,restart modem,нищо :cry

от доста време звъня на съпорта,но телефона един път не даде свободно....реших да пиша тук,ако някой знае друг номер,освен 635063..или какъв е проблема,дали е при или не... :cry :cry :cry

И при мен нета е скапан от вчера, но не съм звънял на съпорта, защото знам какво ще ми каже. Имаме временен пороблем ще го оправим незнам си кога/нямаме проблем. И в двата варианта нета няма да ми стане по добър в близките дни :) Иначе незнам друг телефон освен този. Явно на доста хора не им е ОК връзката щом дава нон-стоп заето..

i az imah taky broblem naskoro,pri men beshe ot splitera na evrokoma,neshto se beshe precakyl i mi se dyneshe neta.otidoh do ofisa,obesnih im za kvo stava duma i sled 2 chasa doidoha do nas hora i mi go opraviha,kazaha syshto v nachaloto,che moje nqkoi nelegalno da se e vyrzal i za tva da mi se gubi neta.

значи,успях да се свържа,човекът беше много любезен,каза ми,че в моя район има някакви зашумявания и до 1-2 часа трябвало да ги оправят,а ако не ми с еоправи нет-а,да му звънна пак,защото можело проблема да е локален,само за мен:)

дано да се оправи!

значи,успях да се свържа,човекът беше много любезен,каза ми,че в моя район има някакви зашумявания и до 1-2 часа трябвало да ги оправят,а ако не ми с еоправи нет-а,да му звънна пак,защото можело проблема да е локален,само за мен:)

дано да се оправи!

koi e tvoia raion

Аз пък съм в Смирненски :) Сега ще му звънна да видим дали ще каже че и тук има локален проблем :P

Аз пък съм в Смирненски :) Сега ще му звънна да видим дали ще каже че и тук има локален проблем  :P

a kato nqmash net kak pishesh vuv foruma ? :)

Аз пък съм в Смирненски :) Сега ще му звънна да видим дали ще каже че и тук има локален проблем  :P

е,какво ти казаха?

и аз от няколко дена,може би и седмица,имам проблеми с отварянето на страници,трябва да ги рефрешвам по няколко пъти за да зацепят .. много е досадно,но не е фатално,свикнал съм да съм търпелив.съветвам ви и вас да пробвате така.успех!

и аз от няколко дена,може би и седмица,имам проблеми с отварянето на страници,трябва да ги рефрешвам по няколко пъти за да зацепят .. много е досадно,но не е фатално,свикнал съм да съм търпелив.съветвам ви и вас да пробвате така.успех!

прати на някой песен,като ти изпише,ще е готово след 1315 часа ела пак да си поговорим!

дано да се оправи!

sa setqt

poslednia pyt i pri mene be6e taka - bili vyrzali kalpav usilvatel bez da izkliu4at tam ne6to si

kato dojde ba6 majstora (tehnika de) u nas i vidq vednaha zacepi kakvo sa natvorili, kato razbra kyde sa zaka4ili tenekiqta vze si 4uka i trgna na tam, sled 5 min neta pote4e ;)

Аз имам същия проблем нет-а съвсем се губи.....има нет една две минути след това спира...пак идва и така се повтаря...иначе всичко по модема си свети прекъсва ми само когато PC\Activity спре да мига :wacko:

ами на мен ми мига неравномерно,ама се съмнявам това да е проблема...в момента моя нет леко се оправи,но пак е по-зле от преди...

obadete se na supporta da wi naprawqt mrtg accounti i si sledete traffic-a

w momenta ima trojan koito ne se hwashta ot powecheto antivirusni, i e wuzmojno

da ste zarazeni, trojan-a generira mnogo traffic kato se izpolzwa za flood, ako e takuw sluchaq wi e normalno da imate zatrudneniq. Ne kazwam che towa e problema na wsichki, no poslednite dni towa e golqm problem, taka che purwo si poglednete traffic-a i naistina ako ne postigate skorosti zwunete za problem.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...