Jump to content
BulForum.com

Вижте се колко струвате??:)

sk8er

Recommended Posts

EDIT:

$1,894,542.00

След като си направих IQ теста (127 точки, добре ли е?)

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply
You are worth exactly: $1,461,000.00.Пък нямам сат,не съм дал IQ и още някои работи.Голяма простотия е тва.Вие дето сте над 2,000,000.00 сигурно сте излъгали за дължината на пишката в инчове :D

Аз съм към милион и 800 хил...обаче не е точно щото и аз нямям IQ i SAT.....а тия с по над 2мил. ......стига сте лъгали бе :P :)

$1,397,000.00

но не отговорих на 5-6 въпроса, от рода на сат и тест за интелегентност, btw някой да знае в кой сайт мога да си направя тест за интелегентност?

http://vassillun.hit.bg/IQtest.html

http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=13570

abe az nosq 48 i tova na US standarta e 13, i rusta mi e malko otgore, zatova na men mi vdigna cenata- probvah s po maluk rust i pada da znaete ;) Ako si po visok- poveche struvash  :laughing:  :laughing:

ОФФтопик: :lol: :lol: начи джуджетата без пари ги дават :woot

Mnooo qsno.Na parviq test na koito ne lagah bqh 2 miliona i 300 hilqdi.

E че малко ли са ти 2,300,000.00??!!!?!?Аз и толкова нямам!То заради пишката ти е дало толкова много,да знаеш.Няма за какво друго да е! :lol:

....аз реших!!!НЕ СЕ ПРОДАВАМ! :lol:

То заради пишката ти е дало толкова много,да знаеш.Няма за какво друго да е! :lol:

ahahhaaaa a posle razpravqt nqmalo zna4eniq :bgrin:

How big is your penis: - mi female kakvo da otgovarqt aaaa ne e 4esno - tva maj ne trqa6e da e moq replika :P

edit: ouu da verno be sq 6a probvam za female da vidim kvo ima :D

dam "What cup size do you have" :woot analogi4no

ahahhaaaa a posle razpravqt nqmalo zna4eniq :bgrin:

How big is your penis: - mi female kakvo da otgovarqt aaaa ne e 4esno - tva maj ne trqa6e da e moq replika  :P

А ти помниш ли какъв беше първият ти избор веднага след като отвори страницата? Какво те питаха първо а? Какво цъкна преди теста?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...