Jump to content
BulForum.com

Вижте се колко струвате??:)

sk8er

Recommended Posts

Вижте ТОЗИ сайт и се оценете!!Нека всеки да постне колко струва! :D

НЕ ЛЪЖЕТЕ!!!!!!!

Аз се изкарах $2,083,360.00!! :laughing:

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply
You are worth exactly $2,221,270.00

Mnogo e qko sit4eto,samo da ima6e nqkoi,koito da gi dava naistina teq pari :D

И кво искаш да те купи ли?? :laughing:

Да си прави квото иска с теб. :laughing:

EDIT:Четох в едно списание че наистина някой ги купувал,ама дали е вярно незнам?? :confused

И кво искаш да те купи ли?? :laughing:

Да си прави квото иска с теб. :laughing:

EDIT:Четох в едно списание че наистина някой ги купувал,ама дали е вярно незнам?? :confused

Axaxaxaxxaxaxaxaxaxa tva e qko nqkoi naistina gi kupuval !!! Pi4 ti izbi ribata !!! :wir

I am worth $1,998,080.00 on HumanForSale.com

Знаех си че за нищо не ставам...

EDIT: Имам си и SAT и знам как да си изчисля GPA и всичко. Местожителството беше лек проблем...

You are worth exactly: $1,461,000.00.Пък нямам сат,не съм дал IQ и още някои работи.Голяма простотия е тва.Вие дето сте над 2,000,000.00 сигурно сте излъгали за дължината на пишката в инчове :D

You are worth exactly: $1,461,000.00.Пък нямам сат,не съм дал IQ и още някои работи.Голяма простотия е тва.Вие дето сте над 2,000,000.00 сигурно сте излъгали за дължината на пишката в инчове :D

и не само за това...определено на някои въпроси не може да се отговори,например и за парите...местоживеене и още доста други,аз не си направих защото няма да е точно ;)

Не ги знам как точно се смята но можеш да погледнеш на някои маратонки ако имаш. Винаги пишат номерата на няколко стандарта - гледаш американския. Ориентировъчно ще ти кажа за мен как е - 41-42 по нашия и 8 1/2 - 9 по този.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...