Boev Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Искам да попитам има ли нещообщо това, че съм юзър на Гигавит нет с това, че не мога да ъплоудвам в уареза, или проблемът е някаде другаде? Мерси предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Искам да попитам има ли нещообщо това, че съм юзър на Гигавит нет с това, че не мога да ъплоудвам в уареза, или проблемът е някаде другаде? Мерси предварително! <{POST_SNAPBACK}> Проблемът се състой в това че FTP-то на warez-a е пълно и просто няма къде да го качиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Аз също съм към гигабит, което не ми е попречило да качвам. Проблема е в препълнените сървъри.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
limpbizkit_fena Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Dovolni li ste ot ggbit ? 6tot mnogo hora mi kazaha 4e ne sa korektni i ako vaznikne nqkav problem ne idvali vednaga mi sled baq vreme ili kazvali 4e ne e ot tqh ? KOlko leva pla6tate i s kolko darpate ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Има достатъчно теми за ггбит. Нека направим нещата по-лесни и да ги изнамерим или да пишем там, така ще е по-удобно и за тези, които се интересуват за напред... и си правят труда да търсят (и четат) преди да пишат, разбира се. А и ggbit си имат уебсайт и форум: http://ggbit.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.