EndOfAllHope^ Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Да защо не. Това доставя удоолствие на жената. Какво толкова напълно нормално си е. Особено когато двама души се обичат, те обичат ся част от себе си и не мисля, че трябва да правят някаква резлика. Се пак това е част от човекът когото обичаш. Тъй че не виждам нищо лошо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 PSYCHOSIS, batka, kai mi samo koi spazva pravilata...ot tuka 6ti kaja samo edno: FUCK THE RULZ!!! <{POST_SNAPBACK}> yeah catch the PS: едит към темата: Към момичетата - обичате ли да правите турски .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Боро гледай да не го последваш Иначе по темата: обичам да доставям удоволствие на дамата,която Обичам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Аз мнение за темата изказах.НО сега ПО самата тема-обичам да доставям удоволствие на момичето,което е с мен.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
idolmind Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 xixixixix za parvi pat 4uval ne cenzura mi ti zna4i cql jivot si bil v nqkoq dupka we i ne znae6 edna duma xixixixixi i kva glupost we jony vij kolko hora sa postvali i kolo sa glasuvali taka 4e ne se pravi na mnogo velik i ne me u4i kak da pi6a i kvo da pi6a po tova s izkrivqvaneto az sam levi4ar taka 4e sami precenete v koq posoka 6te e <{POST_SNAPBACK}> Еи палячо има дума нецензурно - "нецензура"няма.Май ти си живял в дупка до сега ако съдя и по вчерашния ти пост в една друга тема , че Г- точката на жената била клитора.Е от това по голяма глупост не бях чувал. Нямах предвид ,че темата за френската любов е глупава, а начина на формулиране ама както и да е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted January 31, 2005 Author Share Posted January 31, 2005 are we are na bas 4e e tam to4kata daskala po biologiq mi go kaza ako me e izlagal ne sam az vinoven taka 4e i kvi sa tiq gluposti deto nqkoi gi be6e napisal 4e imalo I-to4ka A-to4ka mi to cqlata azbuka e po jenata we Link to comment Share on other sites More sharing options...
idolmind Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 are we are na bas 4e e tam to4kata daskala po biologiq mi go kaza ako me e izlagal ne sam az vinoven taka 4e i kvi sa tiq gluposti deto nqkoi gi be6e napisal 4e imalo I-to4ka A-to4ka mi to cqlata azbuka e po jenata we <{POST_SNAPBACK}> Явно вашия даскал по биология не е спал с жена.И наистина има и други точки подобни на Г -точката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted January 31, 2005 Author Share Posted January 31, 2005 dobre togava se izvinqvam ako sam se pravil mnogo IDOLMIND--sorry realy sorry i ako ne vijda6 tva s tapoto necenzura sam go zbarkal samo na edno mqsto na dolniq red ina4e na gorniq ne sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
idolmind Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 dobre togava se izvinqvam ako sam se pravil mnogo IDOLMIND--sorry realy sorry i ako ne vijda6 tva s tapoto necenzura sam go zbarkal samo na edno mqsto na dolniq red ina4e na gorniq ne sam <{POST_SNAPBACK}> ОК няма за какво да се извиняваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badniggazz Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 това е наи-великото нещо ве момченца.аз обичам да подарявам удоволствие разбира се ако знам , че ще ми се върне Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 почти се посрах от смях.......тая тема ще се окаже май много образователна за малките момченца Това за Г-точката направо ме разби, а че има и други точки наистина има ..... вземете прочетете някоя книга ...... А по темата ДА харесва ми да доставям удоволствие на човека, когото обичам Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Moga samo da kaja :OT LIZANE SE HVA6TAT 99 BOLESTI! OT VAS ZAVISI KOQ BOLEST BIHTE PREDPO4ELI IXIXIXXIXI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevita Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Tazi tema e mnogo interesna za jenite DA Q 4ETEM kak vie vazpriemate na6to udovolstvie , kakto naprimer ako ima tema samo za jeni : Dali obi4ame da vi dostavqme frensko udovlstvie Link to comment Share on other sites More sharing options...
antychrist Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 az super mnogo obi4am i kva e po dqvolite tazi Г-точка Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 az super mnogo obi4am i kva e po dqvolite tazi Г-точка <{POST_SNAPBACK}> На колко си години...... не знеш ли кво няма да се заяждам......ще ти дам съвет, ако имаш приятелка питай нея ...... само гледай да не ти се самее много Link to comment Share on other sites More sharing options...
nrg Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 az super mnogo obi4am i kva e po dqvolite tazi Г-точка <{POST_SNAPBACK}> ako iska6 da ti obiasnia podrobno mi pi6i li4no i 6te ti obiasnia kade se namira i kak da zaradva6 priiatelkata si(ako ima6),za6toto naistina e nepovtorimo 4ustvoto za tiah Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilioX Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Ами какво да кажа....аз предишната ми приятелка много обичах да я лижа...и тя също Link to comment Share on other sites More sharing options...
unufrii Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Иначе не е интересно... няма предизвикателство... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 are we are na bas 4e e tam to4kata daskala po biologiq mi go kaza ako me e izlagal ne sam az vinoven taka 4e i kvi sa tiq gluposti deto nqkoi gi be6e napisal 4e imalo I-to4ka A-to4ka mi to cqlata azbuka e po jenata we <{POST_SNAPBACK}> аз съм тоя дето беше писал глупостите - запознай ме с даскала ти по биология. ако искаш да се видим и с тебе, защото бях казал нещо за превъзбудените тийнейджъри - мери си приказките, малкия........ едит: виждам че си се поизвинил малко за невежеството си. ако проявиш интерес да четеш - разходи се до книжарница или библиотека и потърси нещо по темата. ще останеш изненадан всъщност колко са много изобщо точките по човешкото тяло.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
7Eleven Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Темичката е супер забавна Проверка на сексуалната култура Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 аз съм тоя дето беше писал глупостите - запознай ме с даскала ти по биология. ако искаш да се видим и с тебе, защото бях казал нещо за превъзбудените тийнейджъри - мери си приказките, малкия........ едит: виждам че си се поизвинил малко за невежеството си. ако проявиш интерес да четеш - разходи се до книжарница или библиотека и потърси нещо по темата. ще останеш изненадан всъщност колко са много изобщо точките по човешкото тяло.. не не си ти. АЗ бях. мога да ти покажа поста даже сигурно сме се засекли някъде. и не бях казал за A и I , а за M,O. are we are na bas 4e e tam to4kata daskala po biologiq mi go kaza ako me e izlagal ne sam az vinoven taka 4e i kvi sa tiq gluposti deto nqkoi gi be6e napisal 4e imalo I-to4ka A-to4ka mi to cqlata azbuka e po jenata we както вече казах.. аз ги бях писал някакъв проблем ли намираш това? бас хващам, че ти се изприщва езика докато (ако) накараш момичето да стигне до оргазъм. на мен ми отнема 15 минути максимум. някъв проблем? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 хахахахахаха, как може от лизане да се хванат мазоли на езика ве <{POST_SNAPBACK}> мазоли може да не може, ама мускулна треска и схващания се получават. имам познат който пък си беше схванал челюстта и ходил на доктор полугол, в студа Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 хахахахахаха, как може от лизане да се хванат мазоли на езика ве <{POST_SNAPBACK}> Семки не си ли чоплил От много говорене също може да те заболи езика Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted February 1, 2005 Author Share Posted February 1, 2005 muuuuuuuuuuuuuuu nqkoi be6e kazal 4e nekvi tam kolko si bolesti mojelo da se hvane mi ti nqma da lije6 nqkoq ciganska mastiq ot centralna gara taka 4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 до тука доста глупости прочетох и се чудя как некомпетентни хора по тая тема пускат пост-ове и даже спорят...не ми се занимава със спор-ове а по темата - удоволствие за мен е да доставям удоволствие Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.