mortal_dreams Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 izvinqvam se ako ima takava tema no ne namerih podobna taka 4e ako ima taqq e delnete sa6to taka se izvinqvam ako sam izpolzval necenzorni dumi i tem podobni PROSTO MI E SUPER LIUBOPITNO KAKVO MISLITE VIE MOM4ETA nadqvam se i da napie6e i li4noto si mnenie ne samo da votvate EDIT: o6te vednaj se izvinqvam ama mnogo ako sam izpolzval necenzurni dumi,,, i ako takava tema sa6testvuva SORRY REALY SORRY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Това е най-тъпата тема,която може да се появи.По-хубаво я махнете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Ауе днес само тъпи теми в Тя и Той! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Ся, кво да ти кажа? Зависи от жената, пич! Ако трябва да лижа мъртъв добитък - БЕЗ МЕН!!! Ама не бих отказал на Виктория Силвстед или Рене Зелуегър Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Ся, кво да ти кажа? Зависи от жената, пич! Ако трябва да лижа мъртъв добитък - БЕЗ МЕН!!! Ама не бих отказал на Виктория Силвстед или Рене Зелуегър <{POST_SNAPBACK}> таа па рене е бати тъпата булка! кво толкова и харесвате на тая крава ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Ауе днес само тъпи теми в Тя и Той! <{POST_SNAPBACK}> То да беше само днес Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mate Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Awe sto nqkoi ne pusne tema za mom4eta naprimer ( dali vi e kriv k.ra i na koq strana e ili v koi kra4ol si go darjite obiknovenno i.t.n) Are molq vi stiga gluposti. Zna4i glupavi temi mogat da se izmislqt mnogo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani_filth_ Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 ahahahaha ebasi temata Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcciDent Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Davaite pove4e takiva temi za da progresirame. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Спокойно.Няма да оцелее и 2 дена... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Добре де какво и е на темата.. супер яка е Гласувах "да" хехе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 PROSTO MI E SUPER LIUBOPITNO KAKVO MISLITE VIE MOM4ETA <{POST_SNAPBACK}> На детето явно му е седнала някоя мадама на лицето и той ся "дайте да дадем - вий кво мислите" no offence, ама по-добре питай баща ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Спокойно.Няма да оцелее и 2 дена... <{POST_SNAPBACK}> Да, и аз съм на това мнение.Даже се чудя как до ся оцеля.Дано да бъде затворена по-скоро.Днеска тоя форум стана... Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Е,кво стана?Утре ако пусне някой тема за будизма пак ще кажете ебати,кво стана с тоя форум,кво ме интересува мен тва.МИ тва е положението,няма да четете тея теми и всичко е ок.Братчеда обаче ме разби като му каза да пита баща си за лизането. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Е,кво стана?Утре ако пусне някой тема за будизма пак ще кажете ебати,кво стана с тоя форум,кво ме интересува мен тва.МИ тва е положението,няма да четете тея теми и всичко е ок.Братчеда обаче ме разби като му каза да пита баща си за лизането. <{POST_SNAPBACK}> Нищо против лизането, даже съм привърженик.Но като гледам как се разви една подобна тема, никак не е трудно да си представи човек докаде ще стигне и тази Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Предлагам към темата да бъде прикачено следното гласуване: На къде ви е накривено пишлето: а)Наляво б)надясно в)леко прегърбен ми е напред г)леко изпъчен ми е назад д)кривичък е във всички посоки е)крив е, но в нито една от изброените посоки ж)прав ми е като свещ аз съм за е) @accel-колега,ако трябва да бъда искрен и при мен е леко а).Разправят че тва било от честото използване на дясната ръка за разни подривни цели Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Предлагам към темата да бъде прикачено следното гласуване: На къде ви е накривено пишлето: а)Наляво б)надясно в)леко прегърбен ми е напред г)леко изпъчен ми е назад д)кривичък е във всички посоки е)крив е, но в нито една от изброените посоки ж)прав ми е като свещ аз съм за е) <{POST_SNAPBACK}> ахахаха, виж т'ва вече е тема! а) @Dulgia хахах може, ама при мене лявото топче виси повече и пишока е задължен да гравитира с него Link to comment Share on other sites More sharing options...
idolmind Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Ей тоя Mortal Dreams пак разби класациите с поредната си глупост.Ако толкова се интересуваш пусни тема за френската любов,какво е това "лизане".И за първи път чувам думата "нецензура".Вземи да научиш български ,че гледам английския май ти е майчин.Тоя форум почва да става пълен бълвоч.Айде със здраве! Относно френските ласки - за тях трябва да чувстваш партньора си изключително близък.На мен лично ми харесва да го правя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Изписаха се 17 поста!!! Ако нямате мнение по въпроса, не пишете! WTF? Достатъчно е един да каже, че темата е кофти. После мод или админ ще я махне. В крайна сметка не решавате вие дали ще остане, или не. По темата - да, обожавам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 pove4e me kefi tva 4e na neq i e kef Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 обичам да доставям удоволствие, а щом това им доставя удоволствие значи ме кефи а за изкривяването - нямаше ли такава тема? иначе леееко б) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted January 31, 2005 Author Share Posted January 31, 2005 Ей тоя Mortal Dreams пак разби класациите с поредната си глупост.Ако толкова се интересуваш пусни тема за френската любов,какво е това "лизане".И за първи път чувам думата "нецензура".Вземи да научиш български ,че гледам английския май ти е майчин.Тоя форум почва да става пълен бълвоч.Айде със здраве!Относно френските ласки - за тях трябва да чувстваш партньора си изключително близък.На мен лично ми харесва да го правя. <{POST_SNAPBACK}> xixixixix za parvi pat 4uval ne cenzura mi ti zna4i cql jivot si bil v nqkoq dupka we i ne znae6 edna duma xixixixixi i kva glupost we jony vij kolko hora sa postvali i kolo sa glasuvali taka 4e ne se pravi na mnogo velik i ne me u4i kak da pi6a i kvo da pi6a po tova s izkrivqvaneto az sam levi4ar taka 4e sami precenete v koq posoka 6te e Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 niama lo6o, stiga da go iskat i dvamata Link to comment Share on other sites More sharing options...
yAuHaP Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 dali me kefi da lija... zavisi ot putkata... se6a6 li se !!! ina4e DA !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 @yAuHaP, подобни вулгарни изказвания не се толерират! Прочети правилата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.