James_Bond007 Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Тъй като ZGAN ни забрани да коментираме този въпрос в онази тема, смятам че трябва да има и една за момчета, за да може и ние да "обменяме" информация помежду си. Та ако някой има нещо да каже, тука е мястото, а не в другата, за да сме всички доволни- и ние без warn и модераторите без тревоги Edit: и най-важното- КЪДЕ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivoru Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 mi da, kak ina4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
E-Rection Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Че какво е целуването без да и премериш гърдите. А оня ден четох в едно списание как да намериш G-Точките. Честно да ви кажа няма да е никак лесно, но няма да се отказвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Писнами от глупави теми в Тя и Той.(Г-точката е ЕДНА и се намира над пикучия провод (ако не се лъжа)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Че какво е целуването без да и премериш гърдите. А оня ден четох в едно списание как да намериш G-Точките. Честно да ви кажа няма да е никак лесно, но няма да се отказвам. <{POST_SNAPBACK}> ako trqbva da 4ete6 spisaniq za da nameri6 g-to4kata mnogo si q zakysal Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 ot 1 ob6ta tema napraviha 1 za momi4eta i edna za mom4eta .....mi qko ei sq sha nabluskam 100000 posta Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 30, 2005 Author Share Posted January 30, 2005 ot 1 ob6ta tema napraviha 1 za momi4eta i edna za mom4eta .....mi qko ei sq sha nabluskam 100000 posta <{POST_SNAPBACK}> малко оффтопик- ZGAN предупреди че там трябва да пишат само момичета и аз смятам че и ние трябва да имаме къде да обсъждаме тези неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0tal Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 az ne znam nqkoi da ne obarva moje bi samo se celuva bez da q dokosva )))) aide stiga s tiq gluposti uvajavaite malko horata ne gi pipaite na publichni mesta ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Писнами от глупави теми в Тя и Той.(Г-точката е ЕДНА и се намира над пикучия провод (ако не се лъжа)) <{POST_SNAPBACK}> пзззззт. Грешка брато! Г-точката(наименована на накакъв немец-доктор, който я е открил) се намира на 5 санта навътре във влагалището. А тва за което говориш мисля се нарича U-точка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 абе темата не е лоша,но ми се струва ,че е кофти да се дели на тема за момичта и за момчета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gadelev Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 пзззззт. Грешка брато! Г-точката(наименована на накакъв немец-доктор, който я е открил) се намира на 5 санта навътре във влагалището. А тва за което говориш мисля се нарича U-точка. <{POST_SNAPBACK}> Aз дори мисля че си съвсем прав. Дори скоро четох едно списание Блясък не съм сигурен за броя там твърдяха че и мъжа имал G точка повярвайте ми няма да ви е яко да ви е намерят, защото цитирам по памет: започнете първо с душ и двамата, после момичето трябвало да започне да те гали и целува нежно по ануса, докато навре пръста си до втората свивка....... повярвайте ми направо се схванах при мисълта. Спирам с цитата че ми стана гадно ако мислите че се шегувам прочетете последните няколко Блясъка за да се уверите пс. Имах предвид прегледайте последните няколко броя на Блясък за да намерите конкретния Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 много ясно че да ! то ако не е фаниш за ГЪЗА то целуването не е ПЪЛНО ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 G-to4kata na jenata se namira v malkite sramni ustni tova kadeto nie go znaem kato klitor e G-to4kata na jenata i ako ne znaete(a to ne moje da ne ste 4uvali)e zakarnqla pi6ka a otnosno tova DALI q opipvam mi neznam ama men li4no me kefi i dvamata da se pipame golqmo gusto stava ina4e baraite kvoto namerite Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 G-to4kata na jenata se namira v malkite sramni ustni tova kadeto nie go znaem kato klitor e G-to4kata na jenata i ako ne znaete(a to ne moje da ne ste 4uvali)e zakarnqla pi6ka <{POST_SNAPBACK}> пак ни образоват хора виждали жена само на снимка. G-точката е както каза някой на приблизително 5 санта навътре във влагалището. Споменатата от друг М-точка пък е на шийката преди матката (доста по-дълбоко, тва си зависи вече от момичето). Има също така D-точка и I-точка. Първата е между големите и малките срамни устни откъм ануса (не всички момичета се чувстват добре при стимулация), втората забравих къде беше. И това са само основните точки около влагалището. има и още една камара по цялото тяло. и за бога четете КНИГИ, а не списания! онтопик: опипването зависи от повода и партньора - има жени които се кефят, има и по-стегнати. зависи и от ситуацията. и определено не съм съгласен че не може да целуваш момиче без да го пипаш - може и още как и удоволствието не е по-малко. П.П. По местоположението на точките приемам да ме поправят само жени, които са навити да ми покажат своите. Или учени хора като оверман, който винаги знае всичко за всеки, но няма да е зле да сложат цитат от литература (автор, заглавие, страница, ред). доктори(сексолози, гинеколози) също могат спокойно да говорят по темата. за тийнейджъри с повече фантазия отколкото опит - благодаря, пазете си самохвалствата за кръчмата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Незнам за Г-точката,ама темата си е доволно глупава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Аз необичам на публични места. Много се дразня като седнат няк'ви двама в някое кафе или бар, и земат да се лижат, бъркат си незнам къде и ... Супер тъпо е. Незнам какво искат да демонстрират с такова поведение. Ми ...като толкова им се иска, да се приберат и да се наебат, к'во си барат гене***** пред хората. Иначе в по-интимна атмосфера и аз обичам да пощипвам Офтопик: G, I, D точки....Брей А дали им знаете кординатите случайно в пространството да си построя аз един тетраедър връх т. У принадлежащ на оста Оу, пък и да му намеря обема Хора, вземете се стегнете. Като не им знаете разположението на тези точки, ни са излагайти моля ви съ Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 30, 2005 Author Share Posted January 30, 2005 абе темата не е лоша,но ми се струва ,че е кофти да се дели на тема за момичта и за момчета! <{POST_SNAPBACK}> ZGAN реши че така трябва да бъде, и за да не оставяме момчетата на заден план, реших че ще е добре да се направи и тази; а колкото до опипването- всяко нещо си има граници- не може да идеш някъде и да хванеш някоя за задника... Трябва да си на подходящото място и с подходящия човек... Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Mi togava za6to e tazi tema kat ti sam si dade otgovora а колкото до опипването- всяко нещо си има граници- не може да идеш някъде и да хванеш някоя за задника... Трябва да си на подходящото място и с подходящия човек... <{POST_SNAPBACK}> To nqma muge koito da ne iskat da opipat gadgeto si //offtopic: ti, kat gedam ,si nqma6 druga rabota osven da trupa6 postove Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcciDent Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Nali i nie majete trqbva da imame temi. Taka 4e baraite i 6tipete na volq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani_filth_ Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Abe za cialata taia rabota s opipvaneto... ne mislia 4e kato se celuva6 s niakoe momi4e i triabva da si ia hvanal za zadnika ili da i ma4ka6 gardite Dosta sme6no 6te izglejda kato se zamislia. Celuvkata ne triabva li da bade ne6to malko po nejno, v koeto da se vloji niakakvo 4uvstvo, a ne prosto da stava edno goliamo "mliaskane". Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Аз предпочитам като се целуваме да я пообарвам нежно така че да се възбуди, а не както някои други се изказаха да я обарат или да и омачкат циците. П.П. А бе, откъде толкова много точки измислихте. Тя, жената я преобърнахте на координатна система... Я кажете от какви книги сте го прочели. Да не би да е сексуална геометрия Link to comment Share on other sites More sharing options...
nowise Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 G-to4kata na jenata se namira v malkite sramni ustni tova kadeto nie go znaem kato klitor e G-to4kata na jenata i ako ne znaete(a to ne moje da ne ste 4uvali)e zakarnqla pi6ka golqmo gusto stava ina4e baraite kvoto namerite <{POST_SNAPBACK}> NO COMMENT za G-to4kata....molim bez podobni "to4ni" izkazvaniq za jenskoto tqlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Всичко си е според зависи. Няма да и бръкна в ... като сме в някое кафене разбира се... Иначе е готино, стига да е нежно, а не е грубо и вулгарно. Иначе... егати темата, егати мъжете... Освен това както е тръгнало този форум може да се раздели скоро на два под-форума.. подфорум ТЯ и подфорум ТОЙ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Аз предпочитам като се целуваме да я пообарвам нежно така че да се възбуди, а не както някои други се изказаха да я обарат или да и омачкат циците. П.П. А бе, откъде толкова много точки измислихте. Тя, жената я преобърнахте на координатна система... Я кажете от какви книги сте го прочели. Да не би да е сексуална геометрия <{POST_SNAPBACK}> napalno sam saglasen s teb a za p.s-a ima takia deto sa vazbujdat ot dokasvaniq po to4ki po cqloto tqlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 естествено че обарвам. ама рядко, щото не това е най-важното. най-важното е да има физически контакт, нежна прегръдка с нежна целувка - какво повече му трябва на човек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.