E.T. Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Здравейте, искам да ви питам какъв е проблема когато вграденото говорителче на компютъра запиука и респективно той се изключва.Това се случва по 4-5 пъти дневно без компа да е натоварен. Ако някой ми помогне ще съм му благодарна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Най-лесното е първо да си провериш всички вентилаторчета.На захранването, на процесора, на видеокартата (ако тя има).Пусни за всеки случай и една антивирусна Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted January 30, 2005 Author Share Posted January 30, 2005 Не ми засича вирус с PC-cillin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Не ми засича вирус с PC-cillin <{POST_SNAPBACK}> Макар, че не вярвам много на PC Cillin, да кажем, че няма вируси.Видя ли вентилаторите? Чудя се как колегите не са видели още тази темичка Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted January 30, 2005 Author Share Posted January 30, 2005 работят си копеленцата и не виждам причина освен да се е скапала видео-картата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Три неща се сещам за които да провериш 1. Вентилаторите - това вече е проверено 2. Виждаш настройките в биоса и по-специално там където са температурните настройки. 3. Анти вирусна - тази която е писано не ми вдъхва доверие. Преди около година имаше подобен вирус за ХР Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Ne iskah da otvorq nova tema i zatova pisha tuka. Znachi kakto si sedq v mircata i izvednush mi pokaza sin fon za nqkvi si stotni i se resna PC-to ot kakvo moje da e tova CPU-to mi ne gree poveche ot 40C a v nastroikite na biosa sa pri 65C da se resva.Moje li da e ot zahranvaneto 300W (Kitaiski bokluk) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.