Jump to content
BulForum.com

moga li, i ako da kak

Recommended Posts

moje li , i ako moje kak da ka4a muzika na digitalen aparat Cannon power shot A 400

kartata mu e secure digital.

razbrah kak da ka4vam snimki no musika o6te ne znam.pitanieto mi e kak da ka4a muzika ot kompa na aparata. po princip s aparata kato zasnemam zvuk go zapisva vav *.wav format

ako nqkoi moje da pomogne da kaje pls

Ами ако го Бозата го разпознава като Removable Storage,не виждам какъв е проблемът. Влизаш и си пишеш...

ne moga direktno da pi6a na kartata.trqbva sas special softuer.pak ima problem 6toto tozi softuer ne mi pokazva muzikalnite failove vav negoviq si browser i nqma kak da gi selektna za da gi ka4a.

vajmojno li e da e ot vida na kartata

Е като го отчита като Канон, какво може да се прави с него? Не можеш ли да влизаш с Експлодър в него?

Иначе, ако искаш да слагаш някаква музика на картата, решението е с Card Reader.

Е като го отчита като Канон, какво може да се прави с него? Не можеш ли да влизаш с Експлодър в него?

Иначе, ако искаш да слагаш някаква музика на картата, решението е с Card Reader.

moga da vlizam s eksplorer v nego ama ne moga da peistvam tam.

offtopic: a teq card readari imat li si i te pamet vgradena nqkakva i moje li da im se smenq ako imat takava

offtopic: a teq card readari imat li si i te pamet vgradena nqkakva i moje li da im se smenq ako imat takava

Card readera представлява една кутиика с няколко дупки (образно казано) в които се пъхат всички (зависи от модела) видове флаш памети. Включва се към usb и в My computer ти показва картите които си сложил като харддискове. От там нататък можеш да записваш и изтриваш върху тях като на обикновен харддиск.

Надявам се да съм бил ясен в обяснението :D

Което за мен е по-страно, е фактът, че повечето камери/плеъри с флаш-памет позволяват запис като на Removable Storage. Ти абсолютно сигурен ли си, че не може така? :huh:

da i na men tva mi e mnogo 4udno. ama ne 6te we.s copy i paste(napravo vyrhu kartata) ne stava.cato dam copy na nqkoi mp3 ili wav file, posle kato vlezna v kartata ne moje da se cyka paste(butane-vse edno izob6to ne sam cykal copy)

mnoo stranna hava

А на теб защо ти трябва да качваш музика, за да слушаш(ако позволява де), или да пренасяш само??? Ако е първото, в което се съмнявам, защото Канон попринцип неса с мп3 софтуера трябва да го позволи. И все още немога да се убегя че не ти го показва като removable storage

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...