Jump to content
BulForum.com

Продавам LCD дисплей

Recommended Posts

Продавам на Търг LCD Дисплей за PC (идеално за мод), става дума за онези, които се включват към паралелния вход на дъното и на тях се изкарва информация за състоянието на PC-то [температура, натоварване на CPU, обороти на вентилаторите, напрежение на захранването, входящ и изходящ лан трафик, часовник и т.н.(в зависимост от софтуера)]

Снимки TyK

Всичко си работи без проблем.В комплекта влиза:

• LCD Дисплей (Samsung)

• LTP Кабел

• CD със софтуер (jallcd + addon`s + drivers)

• Схема за свързване + упътване

• Molex разклонение за захранването на дисплея

Начална цена: 45лв

Стъпка на наддаване: 1лв

Блиц цена: 70лв

Край на търга: 07.02.2005г.

п.с. моля без СПАМ и излишни КОМЕНТАРИ

допълнителни въпроси на ЛС

Interesuva me dali moje da se vurje na vsiakakva mashina i kade se postavia to4no v smisal kade na kutiata sedi LCD to ?

пробвано е на няколко машини и си бачка ОК, а за монтирането НЕ предлагам скоба или поставка, оставил съм новия му собственик да реши дали да е в кутията или извън нея... (има близо 1.5 метра кабел... не е проблем да се постави и до монитор или на бюро)

zizirixo moje6 li da ka4i6 nqkade softuera ili da dade6 link4e 4e i az imam podoben displei i ne moga da go podkaram.are blagodarq ti predvaritelno

ами пробвай с www.jalcd.de

A tui 4udo dali shte ba4ka 4itavo na 2-processorna mashina ...ako stava da 4eteb ot 2 procesora status ...da ti davam 50 palki i da go ziamm?

не е пробван на 2-у процесорно дъно но мисля че би трябвало да стане но НЕ съм сигурен... търга продължава от 50лв.

Само да добавя, че на някои машини може да не пророботят всики опции, защото самото дъно може да не поддържа някои от тях. Аз например на моито LCD неможах да подкарам температуратурния датчик, но това си е от дъното :(

TooSexY печели търга.... нака да драсне едно ЛС да се разберам... :D, ако не го направи до вторник след обяд ще щитам че се е отказал....

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...