Jump to content
BulForum.com

Вампири

Lestat

Recommended Posts

Was ist,сигурен ли си,че е Владислав Цепеш?Щото нявсякъде е Влад Цепеш.А това с пиенето на кръв-става въпрос за някаква форма на анемия.Ще поровя малко и утре ще ви пиша по-подробно

Was ist,сигурен ли си,че е Владислав Цепеш?Щото нявсякъде е Влад Цепеш.А това с пиенето на кръв-става въпрос за някаква форма на анемия.Ще поровя малко и утре ще ви пиша по-подробно

da.i az taka pisah v predi6niq post.a nqkoi da znae ot kade moje da se po4erpi informaciq ot dostoverni izto4nici.imam predvid dnevnici na hora,knigi i tem podobni.6toto infoto za sq e ot filmi,a te koi znae kak sa razkraseni.

Ето ви още информация и за болестите

Xeroderma Pigmentosum

a rare, often fatal genetic disorder that leaves its victims acutely vulnerable to skin and eye cancers if they are even briefly exposed to sun or any ultraviolet rays... .

А ето и за кръвта

a form of porphyria, a hereditary diseaseaffecting the blood. The body fails to produce one of the enzymesnecessary to make heme, the red pigment in hemeglobin. Thesymptoms?Extreme sensitivity to light, the lips and gums draw backfrom the teeth, giving a fanglike appearance, and the only way totreat it (in the Middle Ages) was by drinking large amounts ofblood. Also hair may grow on exposed skin, and with the ability togo out only at night (sun exposure causes enough damage to cost thevictim his nose) they may have been mistaken for werewolves. Garlictoo plays a role. It stimulates heme production (a reason for itsinclusion in many herbal blood tonics) and can turn a mild case of porphryia into a severe and painful one. The disease is rare,occuring once in about 200,000 people, and is recessive. Medievalinbreeding may have produced pockets of it in isolated areas.

Това са информации от разни статии във вестници :)

В библиотека Иван Вазов го има всичко написано само трябва да се намери, тея дни ще ходя нататък и ще си взема някоя книга

А не знаете ли,че Дракула е бил славянин =>българин

Румънците спадат към романската езикова група,а не към славянската.

Именно затова са и католици.

Трябва ми информация за вампирите.Имам предвид витове, легенди, предания...Най вече за Дракула и Лестат.Който знае нещо, моля да пише.

Не писах в темата за рекести в докс, защото приемам инфо под всякакъв вид.

Ако съм сбъркал, моля модераторите да ме извинят и да преместят темата.Благодаря!!!

ni6to protiv ama Lestat ne se li pi6e Lestath? :) :)

Ina4e ot vampiri ha haber si nqmam ama mislq 4e filmite

"Drakula"

"Kralicata na prokalnatite"

"Interviu s vampir"

sa hubavi filmi

P.S.Lestath mi e edin ot lubimite geroi :)

Румънците спадат към романската езикова група,а не към славянската.

Именно затова са и католици.

:blink: :blink: :blink:

Някой тук не е запознат с някои неща.Как е географията?(не се засягай,а бтв-гърците и те ли като не са славяни са католици.А поляците като са-православни ли са? ? ?): http://countrystudies.us/romania/48.htm

The Romanian Orthodox Church

In the late 1980s, the Romanian Orthodox Church, by far the largest denomination, claimed some 16 million members--roughly 70 percent of the total population.

:ghost :ghost

The Roman Catholic Church

The next largest denomination, the Catholic Church in the late 1980s had about 3 million members, who belonged to two groups--the Eastern Rite Church, or Uniates, and the Latin Rite Church, or Roman Catholics.

:allien :allien кхм...кхм...

Та ето как кръга с Дракула се затваря:

Дракула-български славянин,който се е бил с турците,набучвал ги е на колове.....(и така както казахте).Турците са го мислели за страшилище и вампир,а българите по това време-за приятел или съюзник(все пак 1 от нас е бил).Дракула е възпян от западните народи като изрод,вампир,чудовище....но всъщност е бил със нас(както знаем те западняците са били против освобождението ни) =>те са вкарали пропагандата за Дракула :angry: тоест за нас и до ден днешен много малко знаят за истинския Граф.Или по друг начин-чрез Дракула е показана омразата на турците и западните народи към славяните(+ намесените румънци).

За съжаление омразата м/у изток и запад в Европа има дълбоки корени и доказателствата са религията,поверията(легенди),политическите цели.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...