gerry^^ Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Abe vidqh temata na Writer4e ,ta se 4udq Priqtno li vi e da vi "opipva" mom4eto s koeto ste ,dokato se celuvate??? vsu6tnost temata ne e moq ideq Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 20 posta istrih sledvashtoto postvane ot strana na muki individ shte mu kostva warm + mod preview 30 dena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN4ETO Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Много интересен разговор сте си заформили тука. айде и аз да си изкажа компетентното мнение Опипването е готино усещане тогава,когато човека до теб не е кой да е. Или поне аз така разсъждавам. Много мразя на първа, втора или трета среща някои момчета като почнат да си позволяват разни работки Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted February 3, 2005 Author Share Posted February 3, 2005 Много мразя на първа, втора или трета среща някои момчета като почнат да си позволяват разни работки <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerji Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Samo s podhodq6tiq 4ovek mi e priqteno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Добре е, че това "опипват" е сложено в кавички. Звучи ми все едно съм на пазар и дайте да видим тук има ли му нещо на този пъпеш или му няма нищо. Опипват учениците в училище от келешлък. Аз обичам да ме галят...с върха на пръстчетата, едва, едва да ме докосват, да ме мъчат така дъъъългооо...после да ме сграбчат лудо и... Но пък целувката си е съвсем друга целувка, когато ръцете само прегръщат и колената сами си омекват ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Обожавам!!!Когато съм мокра , когато съм топла ,ако ми е студено, когато искам , когато не искам , когато не очаквам,когато си го търся,когато ме любят , когато ме насилват.Когато мечтая за...Докато се целувам , докато танцувам , докато сме насаме , докато ни гледат,когато съм гладна,докато готвя , докато съм гола,боса и бременна пред печката , обожавам !…just follow the motion, Dancing a sexual motion, Moving with so much emotion. We gettin' dirty now. Its how we dance… shake it, shake it, shake it, don shake it… i just wanna be dancing.....dirty, dirty, dirty dancing... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Зависи от ситуацията и настроението (до определена степен), но ми е приятно, стига да не е грубо. И естествено това трябва да става само с човек, към когото изпитвам истински чувства... В противен случай... Ще си има неприятности... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dust_witch Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 xaxaxa,mnogo qsno che obichame!Estetsveno,kfo po qko ot nasladata,za kfo za mujete togaa! Nqkfo qko ni e:) Misulta e vrag na deistvieto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.