Antares Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 The`Scorpiron - нищо не ми пречи да те пребия с чорапите на Насо, пък после доказвай че съм била аз След химическата експертиза ще ти лепнат присъда за употреба на химическо и бактериологично оръжие! А на Насо чорапите лесно ще ги разпознаят. По потъмняването на кожата, по окапването на зъбите, косата и разтичането на меките тъкани по трупа ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 ЧЕСТТ РОЖДЕН ДЕН и от мен !!!!!!!!!!! Здраве,щастие мъдрост,късмет !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rise_of_Day Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Благодаря на фсички за хубавите пожелания!!! Rise_of_Day - няма ли да отбележиш факта,че тази година нямаше ? step_by_step - и аз те любя, дарлинг The`Scorpiron - нищо не ми пречи да те пребия с чорапите на Насо, пък после доказвай че съм била аз <{POST_SNAPBACK}> В интерес на истината личи,че си вече пълнолетна ,но това не пречи да си останеш същото Овце Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.