Jump to content
BulForum.com

Za6to mi se resva kompa kogato...

Sothbiss

Recommended Posts

Kupih si web camera Logitech za 56lv.Dobre si vurvi camerkata,samo mi pravi problem kogato iskam da si napravq snimka.Kato 6trakna make new picture kompa momentalno mi se restartirva.Programata za camerata e Logitech Quickcam Messenger a versiqta e 8.3.0.Nz da ne e ne6to ot draiverite??

аз също имам лоджитек уебкамера и нямам такъв проблем бях си загубил диска с драйверите и си изтеглих нови от сайта на лоджитек пробвай от там да си изтелгиш по-нови може и да стане !

Човек, аз си инсталирах Firefox, и като пуснах браузъра ми се рестратира компютъра и след това не ми разпознаваше хард-а. Primary bood device - NONE :angry1 и ми иска боотабъл диск. Просто приеми го

Windows Е БОЗАААА.

Можеш да направиш стандартното в тези ситуаций, да преинсталираш програмата и ако пак е същото Windows. И...ако пак е същото....незнам :unsure:

Ся ше ме разцепиш, ако си с друга ОС :P

Абе човек незнам да ти кажа азз имам GENIUS и нямам такива проблеми.Освен ако си имал моя проблем тоест операционата памет да не ти е бачкала както трябва и като играеш някоя игра да ти излиза 1 синя грешка. :ghost :cry

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...