In_HeLL Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Nqkoi moje li da mi kaje kak da si activiram bluetooth na komputara, za6toto imam gsm Z600 no nqmam disk kam nego!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Nqkoi moje li da mi kaje kak da si activiram bluetooth na komputara, za6toto imam gsm Z600 no nqmam disk kam nego!!! <{POST_SNAPBACK}> Е дай малко инфо!? Какъв ти е компа, blewtooth-a? Ние да не пием хапчета за познаване! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Nqkoi moje li da mi kaje kak da si activiram bluetooth na komputara, za6toto imam gsm Z600 no nqmam disk kam nego!!! <{POST_SNAPBACK}> от това което си написал ми се струва, че нямаш BT на компютъра трябва да си купиш Bluetooth адаптер, нещо като това, също и в на Метро последната промоция имаше ето това : Артикулен № 91843 Описание VIKING BLUETOOTH КАРТА, USB, 10М Количество 1/БР (1 МЕТРО единица) Цена 31.99 лева без ДДС 38.39 лева с ДДС след като му инсталираш софтуера, ако предположим че ще използва софтуера на WIDCOMM както повечето такива устройства, ще познаваш кога ти е активиран Bluetooth-а на компютъра по иконката до часовника (синя елипса със знака на Bluetooth на нея) - когато не е активиран или не е намерено устройството знака е червен, когато е активиран е бял и когато предава е зелен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.