ikoo Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 здравейте жсички мнго спешно ми триабва някоя програма за скенер триабва ми някоя която мойе да прави сичко - наи вече да си сканирам снимките сас добро качество и колкото се може по малка големина говоря в МБ много ще сам ви благодарен ако някой мойе да ме насочи как някоя добра програма за скенер благодаря ви предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Bi trqbvalo s draiverite za skenera da varvi i nqkakuv software. Ulead Photo Express 4.0 e dobra programa no i Paint vurshi rabota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Mira Scan 6.0,Photo Base 4,Photo Impresion 4,MergeMagic 1.0,HANWANG OCR 5.0 PLUS-Това използвам аз и съм на BENQ Скенер.Би трябвало някое да ти тръгне и на теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 аз използвам Adobe Acrobat Reader 6.0 Professional и съм много доволен от скановете дето си ги правя с него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Ако питаш за TWAIN софтуера т.е. управляващия програма на скенера, мисля, че ще ти е доста трудно. Повечето скенери вървят с софтуер, който е свързан с параметрите на скенера. Иначе програми за обработка на скенирания материа, колкото искаш. Де факто изброения до сега софтуер (без Mira Scan 6.0) не скенира директно, той пуска TWAIN и импортира от него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valbg54 Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Присъединявам се към мнението на Pisach. Всички програми, които импортират от TWAIN картинки, дори и Power Point и World, могат малко или повече да ги обработват. Дай малко подробности, имаш ли драйверите и софтуеъра на скенера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.