Jump to content
BulForum.com

kajete edin plear za muzika

_RENEGAT-

Recommended Posts

Ми аз имам 9212 песни и си ги слушам.

И за най-добър звука мога да ви кажа, че е програмата Steinberg Mymp3Pro v5.0 или по-нова ако има

Просто ако си нанстройш както трябва звука просто става нещо уникално.

Самата програма се води ПРОФЕСИОНАЛНА за слушане на музика. Но на моето ПС макар и да ми е доста силно нз що ама програмата ми блокирва.

Но преди съм я ползвам преди и опдеделено бие всичко останало.

Аз сега си ползвам Winamp 5.11 i sam dosta dovolen.

No za ka4estvo ako govorim programata e Steinberg Mymp3Pro v5.0

Parvo naistina ne sam probval Steinberg-skiq pleiar no samo da popitam NIAKOI OT TYKA ZNAE LI VAOBSHTE KAKVO E KACHESTVEN ZVUK osven tam bez izlishni shumove i i t.n. kakto vsichko znaiat?

Zvukat moje da e "KRASIV" chrez ekvalaizeri , a ako govorim za kachestvo tova e savsem drugo neshto.

Въпреки че си го написал, доста грозно и нечетимо, мнението ти донякъде съвпада с моето. Специално аз ползвам WMP 9 и макар и малко по-тежък ми вади добър звук. Пробвал съм една камара плейъри, но този е единствения досега, който веднага след инсталацията на уиндоуса и драйверите, вади звук на 5.1 система. Може би не съм пробвал достатъчно количество плейъри, но специално сравнен с уинампа медия плейъра печели. Сега видях плейъри които не съм пробвал и мисля да ги пробвам да видим, може някой нов да ми хареса знам ли ;)

EDIT: Apollo-то определено ми харесва. Изобщо не се усеща от машината и вади доста приличен звук. Обичам такива програми.

Na windows medial player трябва ли да се настройва еквалайзера или се кара на дефаулт

Na windows medial player трябва ли да се настройва еквалайзера или се кара на дефаулт

Na windows media player moje daje da se izkliuchi eqalizera , no az lichno bih ti preporachal da go pusnesh i da go ostavish na Default (probval sam go i ima razlika(sas Sound Blaster Live! Player1024 sam)). NO iskam da te popitam bi li iskal da chuesh niakakva pesen ne kakto zvuchi originalno(Ne znam vaobshte dali ima neshto takova za plei-vane pr. Player) ? Spored men ako go ostavish na default imash po goliama varoiatnost da chuesh pesenta sas originalno zvuchene :ph34r: Az lichno vaobshte izbiagvam da nastroivam eqalizeri.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...